836.577

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Képzelt riport egy amerikai pop-fesztiválról

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 217 oldal
Sorozatcím: Szépirodalmi Zsebkönyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 16 cm x 9 cm
ISBN: 963-15-0793-9

Fülszöveg

1969. decemberében Kaliforniában háromszázezer ember gyűlt össze a szabad ég alatt, hogy meghallgassa Mick Jagger híres beat-együttesének hangversenyét. A regény az esemény külső körülményeit, beleértve a hírhedt Pokol Angyalainak szereplését s gyilkosságát, az amerikai lapok és folyóiratok részletes tudósításai alapján írja le - de csak kiindulópontnak használja a főszereplők, köztük egy Amerikába kivándorolt magyar házaspár képzelt történetének elmondására. Ennyi a külső váz, a regény néhány szóban összefoglalható cselekménye és színtere. Déry Tibor regénye valójában persze jóval több - és más -, mint "képzelt riport": az emberi agresszivitás, az ösztönös barbárság és gonoszság korokon és társadalmakon átívelő rajza, azoknak az indulatoknak hol ironikus-játékos, hol költőien realista ábrázolása, amelyekkel minden korban és minden társadalomban legyőzhetetlen erők szegülnek szembe: a szeretet és a jóság újra és újra megkísérelt nagy példája.

Déry Tibor

Déry Tibor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Déry Tibor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem