| Főzőiskola | 9 |
| Bogyós gyümölcsök | 11 |
| Almatermésűek | 11 |
| Csonthéjasok | 11 |
| Egyéb gyümölcsök | 12 |
| Egzotikus gyümölcsök | 14 |
| Dinnyefélék, citrusfélék | 16 |
| Krémek | 16 |
| A zselatin használata | 16 |
| Borkrém | 16 |
| Hogyan verjük fel a tejszínt | 17 |
| Alapkrém | 17 |
| A tojás szétválasztása | 18 |
| Mandulakrém | 18 |
| Vaníliakrém | 19 |
| Karamellkrém | 19 |
| Felvert málnakrém | 20 |
| Zselék | 20 |
| Hogyan vonjuk be zselével a formát? | 21 |
| Bor- vagy gyümölcszselé | 21 |
| Zselé gyümölcsökkel | 22 |
| Jéghideg desszertek | 22 |
| Vaníliafagylalt | 22 |
| Parfé | 23 |
| Narancsos camparisörbet | 23 |
| Gránátalma-jégkása | 24 |
| Desszertmártások | 24 |
| Sárgabarackmártás | 24 |
| Narancsmártás | 24 |
| Málnamártás | 25 |
| Meleg desszertek | 25 |
| Klasszikus felfújtak | 27 |
| Kompót készítése | 27 |
| Gyümölcsök tésztában sütve | 27 |
| A formák kivajazása és becukrozása | 27 |
| Új polgári konyha | 30 |
| Borhabmártás | 30 |
| Gyors tejszínes narancskrém | 30 |
| Déligyümölcs-saláta | 30 |
| Barackos gombóc | 33 |
| Alma sörtésztában | 33 |
| Gőzgombóc | 34 |
| Töltött sült alma | 34 |
| Meggyes túrófelfújt | 36 |
| Rizsfelfújt | 36 |
| Habomlett | 36 |
| Joghurtzselé dióval | 38 |
| Habos narancskrém | 38 |
| Tavaszi gyümölcssaláta | 38 |
| Flambírozott meggy | 40 |
| Túrókrém vörös áfonyával | 40 |
| Finom rebarbaradesszert | 40 |
| Nemzetközi konyha | 44 |
| Bécsi almás rétes | 44 |
| Angol almás lepény | 44 |
| Angol kenyérpuding | 44 |
| Kínai nyolc gyönyörűség puding | 46 |
| Császármorzsa | 16 |
| Kínai vörösbab-labdák | 18 |
| Meglepetés-desszert | 18 |
| Sült eperhab | 18 |
| Stefánia-omlett | 18 |
| Almacharlotte | 50 |
| Salzburgi galuska | 50 |
| Keleti sárgabarackkrém | 50 |
| Bajor krém | 52 |
| Licsi mandulakrémmel | 52 |
| Karamellkrém | 52 |
| Rotschild-felfújt | 55 |
| Csokoládéhab | 55 |
| Ínyenckonyha | 58 |
| Rizs banánnal és ananásszal | 58 |
| Grépfrútkrém | 58 |
| Gesztenyehab | 60 |
| Narancssaláta mandulával, mazsolával és szőlővel | 60 |
| Töltött ananász | 60 |
| Csokoládéfelfújt | 62 |
| Kávékrém meggyel | 62 |
| Istenek eledele | 62 |
| Málna sherryzselében | 64 |
| Fahéjfagylalt boros körtével és kandírozott mandulával | 64 |
| Töltött fagylalt | 64 |
| Egzotikus gyümölcsök mangósörbettel | 67 |
| Csőbensült almapüré | 67 |
| Charlotte piskótatekerccsel | 67 |
| Natúrkonyha | 70 |
| Édes daragaluska cseresznyekompóttal | 70 |
| Burgonyagombóc mangóval és vaníliamártásal | 70 |
| Sajtfelfújt meleg körtével | 72 |
| Meggydesszert pisztáciával | 72 |
| Vegyes gyümölcs pezsgőzselében, joghurtmártással | 72 |
| Sárgabarackdesszert fahéjas habbal | 72 |
| Sajtkrém fekete áfonyával | 74 |
| Gyömbéres csokoládékrém körtével | 74 |
| Kölesfelfújt málnával | 74 |
| Bormártás bundás kivivel | 76 |
| Parfé diófélékkel és szárított gyümölcsökkel | 76 |
| Gyorskonyha | 80 |
| Csőbensült szilva | 80 |
| Töltött őszibarack | 80 |
| Epres palacsinta | 80 |
| Citromos sajtkrém | 82 |
| Gyors tiramisu | 82 |
| Töltött dinnye | 82 |
| Áfonyás palacsinta szezámmaggal | 85 |
| Csőbensült túrós kivi | 85 |
| Sült banán mézzel és mandulával | 85 |
| Vegyes gyümölcs fahéjas sabayonnal | 86 |
| Bundás ananász rumos tejszínhabbal | 86 |
| Füge sherryhabbal | 86 |
| Avokádókrém mézzel | 88 |
| Málnás túrókrém friss mentával | 88 |
| Mangóhab pisztáciával | 88 |
| Rózsaszín grépfrút zselében | 88 |
| Receptek mikrohullámú sütőhöz | 92 |
| Túrópuding sárgabarackmártással | 92 |
| Diópuding | 92 |
| Almaszeletek gránátalmalében | 92 |
| Sárgabarackos-mandulás töltött alma | 94 |
| Ringlófelfújt | 94 |
| Sült mangó kókuszfagylalttal | 94 |
| Rizspuding | 94 |
| Vörösborkrém | 97 |
| Karamellkrém mandulalikőrrel | 97 |
| Mazsolás sherrykrém | 97 |
| Fehércsokoládé-hab | 97 |
| Rebarbaraszósz eperrel | 98 |
| Boros szilva fahéjfagylalttal | 98 |
| Vegyesgyümölcs-szósz meggyel | 98 |
| Karcsúsító konyha | 102 |
| Csőbensült eper | 102 |
| Narancsos epersaláta | 102 |
| Tojáshab piros-zöld gyümölcspürével | 102 |
| Gyümölcsökkel töltött görögdinnye | 104 |
| Csőbensült grépfrút | 104 |
| Sárgadinnye fekete áfonyával | 104 |
| Eperzselé joghurtmártásban | 106 |
| Zöld körte joghurtfagylalttal | 106 |
| Szőlős körtesaláta | 106 |
| Sárgabarack-kocsonya kivimártással | 106 |
| Hideg túrópuding gyümölcsökkel | 108 |
| Őszibarack pezsgőzselében | 108 |
| Rakott szeder kehelyben | 108 |
| Ribizlis joghurtfagylalt | 110 |
| Ambróziakrém | 110 |
| Tamarillósörbet | 110 |