1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az építészet rövid története I-II.

Szöveg/Ábrák

Szerző
Grafikus

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 535 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: 1260 fekete-fehér ábrával illusztrálva. Tankönyvi száma: 10692. A kötetben együtt szerepel a szöveg és az ábrák.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az építészet tágabb értelemben bármely építmény célszerű megépítését, szűkebb értelemben az építés művészetét jelenti. Az építészet, architektúra mint célszerű tevékenység és mint művészet a... Tovább

Előszó

Az építészet tágabb értelemben bármely építmény célszerű megépítését, szűkebb értelemben az építés művészetét jelenti. Az építészet, architektúra mint célszerű tevékenység és mint művészet a társadalmi fejlődés igen korai időszakában alakult ki. Már a barbárság fokán megjelennek "az építészetnek mint művészetnek a csírái". Az ember azért alkot építményeket, hogy társadalmi, kulturális és egyéb tevékenysége céljára védett helyet biztosítson. Az építmények rendeltetése tehát elsősorban az, hogy a természeti tér egy részének teljes vagy részleges körülhatárolásával zárt építészeti terek jöjjenek létre, melyek a természet viszontagságai ellen védelmet nyújtanak.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv