1.034.869

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Real Madrid

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Aréna 2000
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 134 oldal
Sorozatcím: A világ leghíresebb futballklubjai
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 16 cm
ISBN: 963-704-640-2
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Aréna 2000 kiadó még 1999-ben döntött úgy, hogy könyvben örökíti meg a Bajnokok Ligája "soros" győztesének történetét. Sejtettük, hogy egyszer eljön majd az az idő is, amikor egy olyan csapat... Tovább

Előszó

Az Aréna 2000 kiadó még 1999-ben döntött úgy, hogy könyvben örökíti meg a Bajnokok Ligája "soros" győztesének történetét. Sejtettük, hogy egyszer eljön majd az az idő is, amikor egy olyan csapat nyeri el (újra) a trófeát, amelyről már született könyvünk. 2002-ben mindez bekövetkezett, a Manchester United, a Real Madrid és a Bayern München alkotta triót ismét a Real Madrid követte. A méltán a világ mindenkori legjobb klubcsapatának választott spanyol együttes 2002 júniusában kilencedik alkalommal is megnyerte a legjobb európai együttesek számára kiírt Bajnokok Ligája küzdelemsorozatát.
Ezért született meg az Aréna 2000 újabb Real Madrid-könyve, amely valójában egy új kötet, mégha támaszkodik is az egyébként már régen az utolsó példányig elfogyott elsőre. A történeti fejezet nagy része ugyan - a dolog természetéből adódóan - változatlan maradt, de kiegészítettük a Florentino Pérez elnökké választásával kezdődött új korszak eddigi históriájával, amelybe huszonhét hónap alatt három nagy siker, a hazai bajnokság, a Bajnokok Ligája és az európai Szuperkupa megnyerése, valamint három világklasszis, Luis Figo, Zinedine Zidane és Ronaldo leigazolása is beletartozik. Jelentősen átalakult a játékoskeret, felerészt kicserélődött az akkori állomány, s ez természetesen e könyvben is nagy hangsúlyt kap. Mint ahogy nagy hangsúlyt kaptak az illusztrációk is, hiszen több mint kétszáz új fényképpel mutatjuk be a "fele annyi idős" egyesület históriáját. Vissza

Fülszöveg

Real Madrid. A világ egyik legnépszerűbb futballklubja, amely eredményei tekintetében is királyi. Az európai bajnokcsapatok kupájának legeredményesebb együttese, kilencszeres győztese - az ötvenes-hatvanas években soraiban a máig legismertebb magyarral, Puskás Ferenccel. Napjainkban a világfutball galaktikusainak tábora, az eljövendő nagy sikerek letéteményese.

Tartalom

A klubalapítástól az ötvenes évekig4
A BEK-serlegektől fénylő ötvenes évek16
A generációváltó hatvanas évek32
Azok a németes hetvenes évek46
A majdnem sikeres nyolcvanas évek58
Az edzőváltó kilencvenes évek72
Napjaink Real Madridja88
Visszatérnek-e a sikerek?102
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv