1.043.008

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tökéletes világ

Kevin Costner, Clint Eastwood filmje

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Új Esély Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 304 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-7828-26-5
Megjegyzés: Kevin Costner és Clint Eastwood filmjének regényváltozata.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Butch Haynes kérges szívű, fegyveres rablásért negyven évre elítélt bűnöző. A börtönből megszökve túszul ejt egy széltől is óvott, magányos nyolc éves fiút, és Texason keresztül Mexikó felé viszi útját. A megfélemlített Phillip Perry mégis valami váratlant talál elrablójában, valami olyat, ami az együttérzéshez hasonló.
A minden hájjal megkent Texas Ranger, Red Garnett a Butch Haynes utáni embervadászat vezetője. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megtalálja a bűnözőt és túszát, Garnettet a gyermek Hanes emléke és a saját elkövetett súlyos hibája üldözi. Életét egy agresszív, ifjú kriminológusnő teszi még bonyolultabbá, aki ragaszkodik hozzá, hogy tudományosan oldja meg a férfiak által okozott problémát.
Ebben a helyzetben semmi sem egyszerű, és nincs tökéletes megoldás. S mégis a forró texasi nap alatt utazó minden ember megkapja a maga esélyét, bár tudja, hogy sosem válthatja valóra...

Dewin Gram

Dewin Gram műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dewin Gram könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem