863.905

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A szépség ára

The belles

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 463 oldal
Sorozatcím: Dream válogatás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-261-981-1

Fülszöveg


cr^
•• mm
Y UDVOZOLV^
EGY SZENVEDÉLLYEL V^
ES VARÁZSLATTAL TELI VILÁGBAN, €
-»'AHOL A SZÉPSÉG HATALOM!
Camellia Beauregard a különleges Belle-lányok egyike, akiket Orléans fényűző világában nagy tisztelet övez. Ők irányítják a szépséget a szépség pedig olyan érték, melyet mindenki a legjobban kíván. Orléans-ban az emberek szürkének születnek, csúnyának, elátkozottnak, és kizárólag egy Belle-lány tehetsége, segítsége révén képesek megszépülni.
Camellia számára azonban nem elég csupán Belle-nek lenni. Arra vágyik, hogy ő legyen a kegyelt, akit Orléans királynője kiválaszt, hogy velük éljen a palotában, és a királyi család és az udvar legmagasabb rangú előkelőségeinek megjelenéséről gondoskodjon.
Ám amint Camellia és Belle-nővérei megérkeznek az udvarba, nyilvánvalóvá válik, hogy kiváltságosnak lenni nem mindig olyan, amilyennek álmodták. A palota aranyozott falai sötét titkokat rejtenek, és a lány hamar rájön, hogy adottsága sokkal nagyobb és halálosabb, mint valaha is... Tovább
Fülszöveg Kép

Dhonielle Clayton

Dhonielle Clayton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dhonielle Clayton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem