A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Dia Untersuchung der Schlachttiere und des Fleisches

A vágóállatok és a húsok vizsgálata

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Verlag Paul Parey
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 458 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A könyv elsősorban állatorvosoknak készült. 12 nagyobb fejezetben olvashatunk többek között a húsok és a vágóállatok állami vizsgálatának legfontosabb anatómiai alapjairól, a vágóállatok nemének és korának meghatározásáról, élő és vágott állatok vizsgálatáról, a legfontosabb betegségeikről, és a bakteriológiai húsvizsgálatáról.
14 színes ábrával 6 táblán, valamint 56 képpel és 9 táblázattal a szövegben.

Helmut Bartels

Helmut Bartels műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Helmut Bartels könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Dia Untersuchung der Schlachttiere und des Fleisches Dia Untersuchung der Schlachttiere und des Fleisches

A védőborító kissé foltos, sérült. Az előlapon pecsét található.

Állapot:
eredeti ár
3.480 Ft
akciós ár 690,-Ft
9 pont kapható
Kosárba
80% kedvezmény, amennyiben 5 tételt választ a Vegye, vigye, szeresse! akció könyvei közül!
konyv