| Kiadó: | Verlag Paul Parey |
|---|---|
| Kiadás helye: | Berlin |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
| Oldalszám: | 458 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 24 cm x 16 cm |
| ISBN: | |
| A könyv elsősorban állatorvosoknak készült. 12 nagyobb fejezetben olvashatunk többek között a húsok és a vágóállatok állami vizsgálatának legfontosabb anatómiai alapjairól, a vágóállatok nemének és korának meghatározásáról, élő és vágott állatok vizsgálatáról, a legfontosabb betegségeikről, és a bakteriológiai húsvizsgálatáról. | |
| 14 színes ábrával 6 táblán, valamint 56 képpel és 9 táblázattal a szövegben. |