1.031.442

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

English in 20 minutes a day II/7-12. - 6 CD-vel

Naponta 20 perc angolul/Angol nyelvlecke

Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Reader's Digest
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Kapcsos keménykötés
Oldalszám: 392 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 30 cm x 27 cm
ISBN: 963-9562-34-3
Megjegyzés: Változatlan utánnyomás. Színes fotókkal, illusztrációkkal. Kihajtható oldalakkal. Eredeti hordozható táskával, melynek tartalma: 1 db tankönyv, 1 db szövegkönyv, 1 db segédkönyv, 6 db CD (7-12.), 1 db műanyag mappa. A szövegkönyv és a segédkönyv kötése tűzött kötés.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

English in 20 minutes a Day, vagyis tanuljon angolul napi húsz percben! Szeretne tanulni angolul, de életvitele nem engedi meg, hogy rendszeresen tanfolyamra járjon? Igényli az önálló tanulást? Az... Tovább

Előszó

English in 20 minutes a Day, vagyis tanuljon angolul napi húsz percben! Szeretne tanulni angolul, de életvitele nem engedi meg, hogy rendszeresen tanfolyamra járjon? Igényli az önálló tanulást? Az ön számára készült ez a programcsomag, amelynek segítségével napi húsz perc ráfordítással, saját időbeosztásának megfelelően sajátíthatja el az angol nyelv alapjait.

Lépésről lépésre
A programcsomag minden egyes fejezete egy-egy fő témakörre összpontosít, és a mindennapokban is előforduló, gyakorlati élethelyzeteken keresztül vezeti be önt az angol nyelv világába. Az egyszerű nyelvi funkcióktól elindulva lépésről lépésre, fokozatosan juthat el az összetettebb, nagyobb szókincset és komolyabb nyelvtant igénylő kifejezésformák felé.

Az angol mint nemzetközi nyelv
Ez a tananyag abban is segít önnek,hogy az angolt mint nemzetközi nyelvet a világ bármely pontján hatékonyan használja. A brit és amerikai angolban eltérően használt szavakat, illetve az eltérő helyesírást a tananyag kiemelten jelzi, megkönnyítve a tájékozódást a különböző kultúrák között.

A tananyag részei
Az 7-12 fejezetekhez:
- Egy tankönyv, amely az összes leckét tartalmazza, valamint az egyes fejezeteket elválasztó lap (mint pl. ez is).
- Hat CD - minden fejezethez egy.
- Egy Resource Book, azaz Segédkönyv, amely minden leckéhez kapcsolódóan tartalmaz megoldási kulcsot, nyelvtani összefoglalót és szószedetet.
- Audio Scripts, azaz Szövegkönyv, amely a CD-ken hallható összes felvétel leírt változatát tartalmazza, megkönnyítve a tanuló számára a hanganyag megértését.
- Műanyag tartó, amelyben a fenti tartozékok közül azokat tárolhatja, amelyekre épp szüksége van.

A leckék
- Mindegyik lecke egy "bemelegítő" kérdéssel kezdődik.
- A következő lépés egy olvasmány vagy egy szövegmeghallgatás feladat. Az utóbbi esetben a feladat mellett a lap szélén egy fejhallgató szimbólum és a CD-n szerepló felvétel sorszáma látható.
- A legtöbb lecke tartalmaz valamilyen új nyelvtani elemet A See Grammar Bank kifejezés arra utal, hogy a Segédkönyv nyelvtani összefoglalójában az adott elemről további információt talál.
- Ha egy leckét a kitűzött idő előtt fejez be, végezze el a lecke végén található 20 minutes + feladatsort. Ezek a gyakorlatok új elemet már nem tartalmaznak, csupán tudása elmélyítésére szolgálnak.

További jellemzők
Mindegyik fejezetben található:
- egy kihajtható Breakthrough oldal, melynek segítségével szórakoztató formában növelheti szókincsét és egyéb nyelvi ismereteit,
- egy izgalmas folytatásos történet két része, melyeket CD-n hallgathat meg,
- két feladatsor, melyek megoldásával ellenőrizheti, hogyan halad.
Tanuljon angolul napi 20 percben! Sok szerencsét! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv