Bevezetés | 6 |
Táplálkozzunk és éljünk egészségesen! | |
Nagyszerű húsok | 8 |
A hús az egészséges étrendben | 10 |
Mit válasszunk? | 12 |
A négy nagy | 14 |
Fő a változatosság | 18 |
Hozzuk ki a legtöbbet a húsokból! | 20 |
A tökéletes sütés-főzés fortélyai | 22 |
Biztonságos tárolás | 26 |
Húsalaplevek | 27 |
Húsételek gyorsan | 28 |
Marhahúsos szendvics | 30 |
Fűszeres bárányborda | 32 |
Japán marhasült soba metélttel | 34 |
Füstölt sonka ananásszal | 36 |
Csípős harissás bárány pitában | 38 |
Sertéshús ötfűszerkeverékkel | 41 |
Tejszínes birkamáj Stroganoff módra | 42 |
Serpenyős borjúvese | 44 |
Távol-keleti töltött káposzta | 46 |
Sertéskaraj barbecue mártással | 48 |
Telis-tele életerővel | 50 |
Waldorf-saláta marhahússal | 52 |
Mexikói sertéssült | 54 |
Thai marhahússaláta papajával | 56 |
Távol-keleti bárányhúsos tekercsek | 58 |
Sonkás rizibizisaláta | 61 |
Nizzai saláta marhahússal | 62 |
Tabbouleh bárányhússal | 64 |
Penne bresaolával és fekete olajbogyóval | 66 |
Családi kedvencek | 68 |
Tagliatelle húsgombóccal | 70 |
Báránypástétom sült burgonyapürével | 72 |
Párolt sertéshús paradicsomos babbal | 74 |
Porhanyós marhahús osztrigaszósszal | 77 |
Ír ragu | 79 |
Hamberger céklával | 80 |
Sült kolbász krumplipürével | 82 |
Keema curry | 85 |
Édes-savanyú sertéshús | 86 |
Spenóttal töltött egybesült fasírt | 88 |
Chili con carne kukoricás kenyérrel | 90 |
Tavaszi zöldséges bárányragu | 93 |
Palacsintatésztában sült kolbász | 94 |
Hétvégi ebédek | 96 |
Vasárnapi marhasült | 98 |
Egybesült báránycomb babbal | 100 |
Gyömbéres sertéssült | 102 |
Mediterrán töltött zöldségek | 104 |
Tésztában sült marhahús és vese | 106 |
Báránykebab fügés rizzsel | 108 |
Fazékban párolt marhahús | 110 |
Bárányhús tökkel és árpagyönggyel | 113 |
Párolt New England-i marhahús | 114 |
Normandiai sertésragu almával, zellerszárral és dióval | 116 |
Gulyásleves | 119 |
Őzpörkölt gesztenyével | 120 |
Sörben párolt marharagu | 122 |
Különleges fogások | 124 |
Borsos bélszínszelet krumplipürével | 126 |
Borjúmáj rigatonival, brokkolival és naranccsal | 128 |
Őzgerinc körtével | 130 |
Nasi goreng sertéshúsból | 133 |
Vaddisznópörkölt polentával | 134 |
Spanyol nyúlpaprikás csicseriborsóval | 136 |
Indiai báránycurry fűszeres lencsével | 138 |
Thai marhahúsleves kínai metélttel | 140 |
Bárány paprikával és makarónival | 143 |
Toulouse-i kolbász lencsével és sütőtökös burgonyapürével | 144 |
Natúr borjúszelet zöldfűszerekkel | 146 |
Shabu-shabu steak | 149 |
Perzsa bárányragu kuszkusszal | 150 |
Pirított szűzérmék paprikával | 152 |
Gombás őzpástétom | 154 |
Kislexikon | 156 |
Tárgymutató | 159 |