A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Magvas falatok

Rizs, hüvelyesek, gabonafélék

Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Reader's Digest Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: Receptvarázs
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-289-192-7
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Magvas falatok
Mesés receptgyűjtemény telis-tele rizst, hüvelyeseket és gabonaféléket tartalmazó izgalmas fogások leírásával, amelyek nemcsak pompás ízűek, de jótékony hatásúak is.
• Több tucat hagyományos és új recept a világ minden tájáról.
• Minden recept mellett étvágygerjesztő színes fényképek.
• Külön kiemelt ismertetők, amelyek felhívják a figyelmet az egyes fogások táplálkozás-élettani előnyeire, valamint részletezik tápanyagtartalmukat.
• Hasznos útmutató a rizs, a gabonafélék és a hüvelyesek különböző fajtáiról, illetve elkészítésük módjáról.

Tartalom

6 Bevezetés
Táplálkozzunk és éljünk egészségesen!
8 Sokoldalú táplálékok
10 Rizs, hüvelyesek és gabonafélék
12 Mit kell tudni a rizsről?
16 A rizs elkészítésének fortélyai
18 Ismerkedjünk meg a hüvelyesekkel!
22 A hüvelyesek elkészítésének fortélyai
24 Fedezzük fel a gabonaféléket!
30 Levesek és előételek
32 Paradicsomos rizsleves
34 Toszkán fehérbableves
36 Téli sütőtökleves rizzsel
38 Mexikói bableves
41 Leves vörös lencséből és zellerből, olvasztott sajttal és metélőhagymával
42 Görög citromos csirkehúsleves
44 Fokhagymás babpástétom
46 Füstölt makréla Puy-lencsével és zöldcitromos öntettel
48 Dolmades
50 Zöldfűszeres-sáfrányos rizottó
52 Rizspalacsinta rákkrémmel
55 Zöldfűszeres polenta gorgonzolával
56 Rizskrokett mozzarellával
58 Gyors és finom főételek
60 Kolbászos-babos egytálétel
62 Csirkepiláf basmati rizzsel
64 Kedgeree füstölt pisztránggal és fürjtojással
66 Keverve sütött babos sonka
69 Fasírt cannelino babból
70 Jambalaya tenger gyümölcseiből
72 Pirítós holdbabbal és szalonnával
74 Spagetti csicseriborsóval, spenóttal és fűszeres paradicsommártással
76 Serpenyőben sült zöldségek búzamaggal és teriyaki tofuval
79 Makrélafilé mustáros-narancsos-zablisztes bundában
80 Telis-tele életerővel
82 Kukoricás búzamagsaláta
85 Orosz babsaláta
86 Nizzai saláta kuszkusszal és babbal
88 Garnélás bulgursaláta
90 Trópusi saláta marhahússal és rizzsel
93 Hajdinakása tenger gyümölcseivel
94 Árpagyöngysaláta mentával és babbal
96 Csicseriborsó-saláta pitával
98 Ribizlis lencsesaláta
100 Távol-keleti csírasaláta
103 Rizssaláta sárgarépával, hónapos retekkel és tofus öntettel
104 Vendégváró fogások
106 Sütőben párolt marhahús árpával
108 Ragu sült zöldségekből és babból
111 Lasagne flageolet babbal és lencsével
112 Babos burrito
114 Quinoa grillezett padlizsánnal
116 Cassoulet
118 Csőben sült vörös lencse zabpehellyel
120 Toszkán sült polenta
122 Csicseriborsós-feta sajtos batyuk
124 Tonhalas-olajbogyós pizza polentából
127 Párolt tengeri sügér fekete babbal
128 Rizottó kacsamellel és erdei gombával
130 Pulyka biryani raitával
132 Paella garnélával és vörös márnával
134 Bárányhús fűszeres búzamaggal
136 Rizzsel töltött sütőtök
138 Ízletes köretek
140 Illatos basmati rizs
142 Csicseriborsós-rizses gombócok
144 Korianderes zöld rizs
147 Japán vörös rizs
148 Bostoni paradicsomos bab
150 Lencsedahl karfiollal és sárgarépával
152 Köleskása spenóttal és fenyőmaggal
154 Kajun árpa
156 Kislexikon
159 Tárgymutató
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv