kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Verlagsbuchhandlung Paul Parey |
|---|---|
| Kiadás helye: | Berlin |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
| Oldalszám: | 461 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 25 cm x 18 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | 180 illusztrációval és 2 táblázattal. |
| Kézikönyv diákok, gazdálkodók és a gabonafeldolgozóipar számára | |
| Dr. A. Maurizio, a lembergi /Lengyelország/ Műszaki Főiskola professzora írta | |
| Első kötet | |
| Őrlemények, malomipari termékek, tartalom és eltartás. Tésztakelesztés. A kenyér sütése és tulajdonságai | |
| 180 illusztrációval és 2 táblázattal | |
| 2. átdolgozott kiadás 1924-ből | |
| Ipar, élelmiszer, gazdaság |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.