kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
| Oldalszám: | 275 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 18 cm x 13 cm |
| ISBN: | |
| Diéta a vendéglátóiparban | 5 |
| Diétás étkeztetés szervezése | 10 |
| Dietikai szempontból fontos élelmiszerek | 22 |
| A tisztított burgonya elszíneződésének megakadályozása | 31 |
| Diétás étkeztetésben használatos ízesítőszerek és fűszerek | 35 |
| Táplálkozásról, a fontosabb tápanyagokról | 38 |
| Az ételek emészthetőségének egyes kérdései | 55 |
| A konyhatechnika elméleti vonatkozásai | 58 |
| Az élelmiszerek tápanyagainak változása hőhatásra | 59 |
| Az egyes élelmiszerek tápanyagainak sütés közbeni változásai | 64 |
| Az ételek komplettálási lehetőségei | 67 |
| Diétás étrendek előírásai | 76 |
| Egy alapétrend alkalmazása a diétás étkeztetésnél | 76 |
| Módszer a diétás étkeztetés kalória- és tápanyagszámításhoz | 96 |
| Táblázatok | 105 |
| Anyagkiszabatok, diétás használati utasítások | 113 |
| Levelesek | 113 |
| Mártások | 135 |
| Húspótlók, felfújtak | 141 |
| Húsok | 155 |
| Borjúhúsok | 164 |
| Marhahúsok | 164 |
| Sertéshúsok | 167 |
| Baromfi | 175 |
| Halak | 180 |
| Főzelékek | 185 |
| Köretek | 192 |
| Saláták | 202 |
| Tészták, krémek, kompótok | 208 |
| Étrendminták | 237 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.