1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Dining Guide 2002 nyár

Dining Guide 2002 summer - Budapesti étterem-ajánló/Where to eat well

Szerkesztő

Kiadó: Budapest Magazines Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Dining Guide
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
ÚTMUTATÓ
AZ ÉTTERMI KALAUZ HASZNÁLATÁHOZ
Éttermi és kávéházi kalauzunk, a Dining Guide tizenkettedik számát ajánljuk az Ön figyelmébe. Célunk továbbra is az, hogy megbízható tanácsokkal... Tovább

Előszó

Részlet:
ÚTMUTATÓ
AZ ÉTTERMI KALAUZ HASZNÁLATÁHOZ
Éttermi és kávéházi kalauzunk, a Dining Guide tizenkettedik számát ajánljuk az Ön figyelmébe. Célunk továbbra is az, hogy megbízható tanácsokkal segítsünk megtalálni az igényének és hangulatának a leginkább megfelelő éttermeket, kávézókat, cukrászdákat. Budapest és környéke kulináris térképe egyre színesebb, nemcsak azért, mert alig múlik el hét, hogy ne nyílna új vendéglő vagy kávéház, az éttermek kínálata is megváltozott. A legkülönfélébb egzotikus konyhák mellett a vonzó magyar specialitások is "modernizált", az egészséges táplálkozáshoz közel álló változatban találhatók meg, kevés a zsiradék, sok a friss zöldség az ételekben, a fűszerezés választékos. Ami azt illeti, a valóban régi, igazi magyar konyha rengeteg vitamindús növényi nyersanyagot használt, az egysíkú rántott vagy paprikás fogások csak a XIX. század végén váltak divatossá.
Hogy lépést tudjunk tartani a látványos és gyors változásokkal, az évszakokhoz igazodva, évente négyszer lepjük meg Önt e kiadvánnyal. Oldalainkon olvashatnak híres borainkról, a hagyományokat tisztelő népszerű helyekről és azokról, amelyek most kezdenek divatossá válni. Vissza

Tartalom


TARTALOM
Használati utasítások 4
Éttermek Pesten és Budán 9
Belső-Buda 9
Vendéglátás a szabadban 14
Belső-Pest 21
A halál és a hallé - novella 34
Külső-Buda 39
Vendéglői körséták: a Zugligeti "58-as" kisvendéglő - Libegő - Jánoshegyi kilátó - Normafa 44
Külső-Pest 49
Terülj, terülj asztalkám! 52
Kávéházak, cukrászdák 57
Mutasd a grilleződet, megmondom ki vagy! 60
Betűrendes mutató 64
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Dining Guide 2002 nyár Dining Guide 2002 nyár
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv