A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Sajtos-túrós ételek

Szerző

Kiadó: Aranyhal Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Food Time
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 963-9268-85-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó3
Néhány szó a tejről és a tejtermékekről3
A napi fehérjeszükséglet3
A mai bolti tej4
Az érdekesség kedvéért5
Mit tartalmaz a tej?6
A tej az emberiség legősibb tápláléka6
A Biblia - a tejtermékekről7
A friss tej7
Szépségápolás tejjel8
Az aludttej a népi gyógyászatban8
Joghurt8
Joghurt készítése otthon9
Kefír9
Író és savó10
A sajt10
Sajttörténelem10
A magyar sajt története11
A különféle sajtok12
Egészségünk védelmében13
Tejföl14
Túró15
Tejszín és vaj16
Levesek18
Levesbetétek25
Főételek27
Vendégváró finom falatok és édességek54
Saláták72
Fondük75
Irodalomjegyzék78

Dobi Ildikó

Dobi Ildikó műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dobi Ildikó könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Sajtos-túrós ételek Sajtos-túrós ételek Sajtos-túrós ételek

A borító, a lapélek és néhány lap foltos. Az előlapon bejegyzés látható.

Állapot:
840 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba
konyv