1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Putnok és térsége

Idegenforgalmi kalauz

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Putnok és Térsége Társulás
Kiadás helye: Putnok
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-430-646-8
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!

Kiadványunk elkészítésével társulásunk célja, hogy vendégeinknek bemutassuk térségünket, megismertessük őket azzal a tájjal és azokkal a településekkel, melyek lakóik szívéhez... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!

Kiadványunk elkészítésével társulásunk célja, hogy vendégeinknek bemutassuk térségünket, megismertessük őket azzal a tájjal és azokkal a településekkel, melyek lakóik szívéhez olyan közel állnak történelmi múltjuk, nevezetességeik és mai életük kapcsán egyaránt.
Reméljük, hogy a kiadvány felkelti az Ön érdeklődését is, útrakel, hogy meglátogassa vidékünket, megismerkedjen történelmével, egykori híres lakóinak életével és rokonszenves mai polgáraival.
A térség 12 települése több évszázados történelmi múlttal rendelkezik. Az ismertetőben erre a múltra csak vázlatosan utalnunk, hogy tájékoztatást és támpontokat adjunk egyes történelmi eseményekről és nevezetességekről, de fontosnak tartjuk a mai élet bemutatását, valamint azt, hogy a látogatók figyelmét ráirányítsuk mindarra, amit mi, a térség lakói szépnek és megtekintésre méltónak tartunk a szűkebb hazánkban.
Bízunk abban, hogy az ide látogatók minden rétegének tudunk maradandó élményt nyújtani, hiszen ez a vidék változatosságával, hagyományaival, lakóinak vendégszeretetével olyan értékeket tud nyújtani, melyre később szívesen emlékezhetnek vissza vendégeink. Reméljük azonban azt is, hogy saját polgárainkban is felkeltjük az érdeklődést közvetlen lakóhelyük iránt, így ők szintén szívesen bővítik majd ismereteiket. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv