1.034.164

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Hang 9.

Egy katolikus pap párbeszéde égi lényekkel

Szerző
Lektor

Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 114 oldal
Sorozatcím: A Hang
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A HANG kilencedik kötete indul útjára. Isten kegyelméből más kontinensekre is eljutott már a HANG hangjára, s a kapott levelek és telefonhívások azt igazolják, hogy e könyvek hatására több és... Tovább

Előszó

A HANG kilencedik kötete indul útjára. Isten kegyelméből más kontinensekre is eljutott már a HANG hangjára, s a kapott levelek és telefonhívások azt igazolják, hogy e könyvek hatására több és buzgóbb imádság száll az ég felé, több és buzgóbb dicsőítés, hála tölti el azoknak a jó szándékú embereknek a szívét, akik kérdéseikre építő, buzdító és vigasztaló gondolatokat kaptak a HANG-tól válaszul kétségeik, gyötrődésük feloldására.
Mivel a nyár folyamán szinte minden héten lelkigyakorlatokat, előadásokat kell tartanom az ország különböző városaiban, ezért tisztelettel és szeretettel kérek türelmet és megértést a HANG kedves olvasóitól.
A nyár folyamán, tehát június, július és augusztus hónapokban nem lesz módom arra, hogy kéréseiket a HANG elé vigyem, s a válaszokat eljuttassam a kérdezőkhöz.
Hálás szívvel köszönöm a sok imát, amelyeket leveleikben ígértek, hogy legyen erőm és lehetőségem továbbra is ilyen formában szolgálni az Urat, s közvetíteni Jézus szerető szavait embertestvéreim felé, Isten nagyobb dicsőségére, és mindannyiunk lelki javára. Vissza

Tartalom

688. ELŐSZÓ
689. Kérdező: GONDOLKODÁS-ÁTALAKITÁS
1. Ha jobban hinnénk Istenben, akkor Ö elvinne bennünket bárhová?
2. Hogyan kell átalakítani a gondolkodást? 3. Miért nem hitem szerint van, amit szeretnék?
690. Kérdező: FIAM KÜLÖNLEGES ALKAT
Fiam különleges alkat. Nem találja helyét.
691. Kérdező: EGY ÁLOM JÉZUSSAL
1. Volt egy gyönyörű álmom Jézussal, és egy fájdalmas álmom a Szűzanyával. Mária nagyon sírt!
2. Van olyan, hogy sokkal előbb megálmodok később bekövetkező eseményeket. Hogy lehet ez?
692. Kérdező: HOL A HELYEM?
Egy benső érzés azt mondja, hogy másutt kellene lennem.
693. Kérdező: FELTÉTEL NÉLKÜL SZERETEK VALAKIT
1. Nagybátyám halála nem hagy nyugodni. 2. Miért vonzom a nehéz sorsú embereket? 3. Feltétel nélkül szeretek valakit. 4. Mi az én földi küldetésem?
694. Kérdező: MEGÍTÉLHETŐ EGY GYERMEK?
1. Mi lesz fiaim sorsa? 2. Gyerekeket milyen alapon lehet megítélni? 3. Aki állatot öl, nem könnyebben fordul az ember ellen is?
695. Kérdező: SOK TÖMÖR VÁLASZ
Sok kérdést teszek fel, tömören.
696. Kérdező: UNOKÁM KÜLÖNÖS ADOTTSÁGAI
1. Egy titkos és furcsa álomról kérdezem, hogy mit jelent. 2. Unokám különös adottságokkal rendelkezik: energiával, látással. Szimbólumokat különös színekben és nagyságban lát az embereken.
697. Kérdező: FESZÜLT VAGYOK
1. Nyilvánosság előtt képtelen vagyok beszélni. 2. Kell-e gyorsítanom a fejlődési ütemet magamban? 3. Feszült vagyok a meditációkban. Miért? 4. Egyik fiammal nehezen boldogulok. Mit tegyek? 5. Te kéred, hogy hagyjam abba a vállalkozásomat? 6. A húsevés akadályozza lelki fejlődésemet? 7. Újjászülettem-e már?
698. Kérdező: KIK A RÁSZORULÓK
1. Kik azok a rászorulók, akiken segíthetnék? 2. Életemet hogyan tudom jobban Jézusnak átadni? 3. Az evéssel problémáim vannak. 4. Az állatok szeretetét hogyan kell érteni? 5. Azok iránt, akikkel együtt élek, mintha kihűlő félben lenne a szeretetem. 6. A szeretetnek szabad mérlegelni, hogy ki, miért jutott olyan állapotba, hogy segítségre szorul? Ki a szegény, ki a tehetős? 7. Állandóan nyugtalanít a lelkiismeret, hogy nem tettem meg azt, amit meg kellett volna tennem. 8. Kísértéseimmel mit kezdjek?
699. Kérdező: BETEG A KISLÁNYUNK
1. Beteg kislányunkkal mi a teendőnk? 2. Magam is beteg vagyok. Jó úton járok? 3. Jó helyről kapom válaszaimat? 4. Kisfiam különleges látó, halló, gyógyító képességekkel rendelkezik. Számomra is jelzés ez? Mi a teendőm ezzel kapcsolatban? 5. Van jelentősége annak, hogy közel azonos szintű kísérőink vannak? 6. Mit jelentenek álmaim? (Életem vágányra kerül. Istenből vagyok. Legszentebb imádságunk).
700. Kérdező: NEM AKAROK TÁGÍTANI
1. REIKI-tanfolyamon tanultakat akarom gyakorlatban megvalósítani. Férjem nincs mellettem, de én nem akarok tágítani ettől. Jó úton járok? 2. Fiammal nem tudok mit kezdeni. Hogyan tudnék segíteni rajta?
701. Kérdező: EGY ÁLOMRÓL
Húgomnak egy álmát szeretném eléd vinni Uram. Az álma a következő: Reggel felé, mikor felébred, kiszáll belőle egy fehér folt, mint egy szellem, és egy fehér galamb, aki az őrangyala. Nappal kiszáll, de estére visszaszáll belé.
702. Kérdező: A KISMAMÁKNAK SZÓLNAK A JAJOK?
Hogyan kell érteni e szavakat: "Jaj a végítéletkor a terhes és szoptatós anyáknak!"
703. Kérdező: MAGAMRA MARADTAM
Magamra maradtam két gyermekemmel. Egy világ omlott össze bennem, de ezt kifelé nem mutatom. Idegileg kezdek felőrlődni.
704. Kérdező: PÁSZTORKÉNT SZOLGÁLJAK?
Pásztorként szolgáljalak? Házasságra lépjek?
705. Kérdező: KELL FÖLDI VEZETŐ?
1. Hogyan viszonyuljak égiekhez, földiekhez? 2. Miért van szükség földi lelki vezetőre? 3. Mitől van, hogy ismétlődőnek élek meg szituációkat?
706. Kérdező: EL KELL HAGYNUNK SZÜLEINKET ÉRTED?
1. Igaz, hogy fiatal korodban Indiában jártál? 2. Mi az értelme e kijelentésednek, hogy aki nem hagyja el szüleit, az nem járhat a Te utadon? 3. Önállótlanságom okozói a szüleim? 4. Családom kötelékeit lazíthatom valaha? 5. Lehet-e számomra valaha értelmes alternatíva?
707. Kérdező: MEDITÁCIÓRÓL
1. A Gonosz kegyetlenül nevetett rám meditációm alatt. Miért? 2. Másik meditációban Jézust láttam, mintha mondott volna valamit, de nem tudom, hogy mit. 3. Szintén meditációban óriási alakokat láttam. Kik voltak azok? Majd Salamon templomát láttam. Később egy dal szólalt meg bennem, melyben benne van Jeruzsálem.
708. Kérdező: MIT HOZ A JÖVŐ
Mit hoz nekem még a jövő?
709. Kérdező: LEHETEK VÉRADÓ?
1. Adhatok vért embertársamnak? 2. Lehet állati vért enni? 3. Hibáimról szeretnék hallani valamit.
710. Kérdező: MI A TEENDŐM?
1. Mi a teendőm családunkkal kapcsolatban? 2. Tegyem-e azt, amit fontosnak tartok? 3. Miért mások az emberi kapcsolataim, mint másoké? 4. Társproblémámat hozom Eléd.
711. Kérdező: HOGYAN LEHETEK ISTENNEK TETSZŐ?
1. Hogyan éljek Istennek tetsző módon? 2. Van valaki, akivel a kapcsolatom megítélését Eléd teszem. 3. Unokáimmal beszéljek Rólad annak ellenére, hogy szülei ezt nem szeretik?
712. Kérdező: LEHETEK GYÓGYÍTÓ?
1. Mi volt az a fényjelenség, amit fiammal láttunk? 2. Társproblémám van. 3. Mi a célja földi életemnek? 4. Merjek vállalkozni? 5. Lehetek gyógyító?
713. Kérdező: BIZONYOSSÁGOT SZERETNÉK KAPNI
Teljes bizonyosságot szeretnék kapni.
714. Kérdező: MEDITÁCIÓMRÓL
Miért látom az Urat mindig keresztre feszítve, amikor testemet elhagyva meditálok? Kedves az Úrnak, mikor spontán, saját szavaimmal szólok Hozzá?
715. Kérdező: LELKILEG ELFÁRADTAM
"Lelkileg kissé elfáradtam. Férjem meghalt, gyermekemet anyósom lefoglalta magának. Hazátlannak érzem magam.
716. Kérdező: KÜLFÖLDBEN BÍZOM
Szeretnék külföldre vándorolni, és egy jóságos társra találni, aki vállalná gyermekeim nevelését is.
717. Kérdező: VÍGASZTALÁST KÉREK!
Kettő beteg gyermekem van. Vigasztalást kérek!
718. Kérdező: SZEXRŐL, ÖNMEGVALÓSÍTÁSRÓL
Hogyan tudnám önmagam legjobban megismerni, megvalósítani? Mi a véleménye Jézusnak a szexről, a házasságtörésről?
719. Kérdező: FÉRJEM HALÁLÁRÓL
1. Férjem meg akart halni? 2. Betegen föl tudom-e nevelni gyermekemet? 3. Jó-e, hogy ebbe a gyülekezetbe járok? 4. Édesanyám miért nem hisz gyógyulásában?
720. Kérdező: HOGYAN SZOLGÁLJAK?
1. Hogyan fogjak hozzá a szolgálathoz? 2. A megírandó könyvről? 3. A Szellem-írás honnan jön? 4. Egy álmomról szeretnék magyarázatot kapni.
721. Kérdező: KÜLÖNBÖZŐ KINYILATKOZTATÁSOKRÓL
1. A különböző módon kapott kinyilatkoztatások az Úrtól voltak-e? 2. A verseket, amelyeket írtam, Ö sugallta? 3. Valóban vannak olyan tekercsek, amelyek a Bibliából kimaradtak, de apostoliak, és böjtöt, étkezéseket szabályoznak?
722. Kérdező: NEM A HANGTÓL KÉRDEZEK
Nem a HANG-tól, hanem Öntől kérdezem a levelemben foglaltakat.
723. Kérdező: KÍSÉRTETJÁRÁS VOLT ÉJSZAKA?
Éjszaka olyan recsegés-ropogás volt a szobában, hogy csak erővel tudtam úrra lenni félelmemen. Az erőt a Jézustól kapott gondolatok adták. Valami magasabb rendű energiától volt ez?
724. Kérdező: JÉZUS SZÓL BENNEM?
1. Mik betegségeim okozói? Vegetáriánusnak kellene lennem? Jézus szólt bennem? Gyerekeket lehet-e meditációval megismertetni? Mindig tiszta energiát kapok? Át lehet-e vállalni másnak a karmáját?
725. Kérdező: A HANG BIZTOS JÉZUS HANGJA?
I. Bizonyos-e ön, hogy a HANG Jézustól jön? II. Jézus nemcsak az utolsó időkben fog eljönni? III. Szeretném Jézus védelmét élvezni.
726. Kérdező: JÓ ÚTON JÁROK?
1. Jó úton járok? 2. Az Úrtól van a REIKI? 3. Van kézrátételes gyógyítás? Jól tanítok hittant?
727. HALÁLBÜNTETÉSRŐL
1. A halálbüntetésről. 2. Lelki szárazságról. 3. Őrangyalomról.
728. Kérdező: VÁNDOR HINDURÓL
1. Igaz, hogy a tudomány hit nélkül béna, a hit pedig a tudomány nélkül vak? 2. A vándor hindu is elnyerheti az Úr szeretetét?
729. Kérdező: MAGAMRA MARADTAM
Magamra maradtam.
730. Kérdező: NEM TALÁLOM HELYEMET
1. Nem találom helyemet. Munkahelyemen hasonló a helyzet. Hogyan juthatnék közelebb az Úrhoz? 2. Gyermekem vallásos nevelését bízzam az intézményes formákra? 3. Betegségről, egészségről. 4. Társaságról.
731. Kérdező: VÁLTOZTASSAK MUNKAHELYET?
Amit jelenleg tanítok, abban nincs sikerélményem. Egy idegen nyelvet és hittant tanítok. Változtassak munkahelyet?
732. Kérdező: HIVATÁS, FELADAT
1. Mi az igazi hivatásom, feladatom? 2. Miért kell kínlódnom? 3. Hogyan tudok kapcsolatba kerülni őrangyalommal? 4. Megélhetési problémáim is vannak. Segíteni szeretnék szüleimnek is.
733. Kérdező: MIT GYÓNJAK?
1. Kérek véleményt Jézus Szent Szíve Családjáról. 2. Jézustól kaptam a gyógyító kenetet, meg a fényt? 3. Mit gyónjak? 4. Barátnőmmel érdemes foglalkozni? 5. Mi a célja a HANG-nak velem?
734. Kérdező: EPILEPSZIÁS VAGYOK
1. Beteg vagyok. Epilepsziás. 2. Mi a szerepem? 3. Sugallat és saját gondolatom hogyan különböztethető meg? 4. A tévé zavarja a tudatomat? 5. Gyógyíthatok kézrátétellel? 6. Hogyan kerülhetek magasabb szintre úgy, hogy az anyag ne játsszon szerepet benne. 7. Hogyan kell uralkodni magamon? 8. Hogyan kerülhető el a rossz?
735. Kérdező: NYITOTT GERINCCEL SZÜLETTEM
Nyitott gerinccel születtem. Szüleim áldozatos szeretete járóképes gyermeket nevelt belőlem Térdfájásomat egy imádkozó ember meggyógyította. Miért e sok kegyelem?
736. Kérdező: EGY ÁLOMROL
Egy álmomról szeretném hallani a HANG véleményét, amelyben Jézussal, mint védelmezőmmel álmodtam, de nem volt bennem meghatódottság, megrendülés. Miért? Mostanában ritkán álmodom, pedig imádkozom.
737. Kérdező: A SZEXUÁLIS TANÁCSADÁSRÓL
1. Jó úton haladok-e? 2. A testi, földi életről. 3. Segít-e másnak az, ha felajánlom a HANG-könyvet olvasásra? 4. A szexuális tanácsadásról mi a véleménye a HANG-nak?
738. Kérdező: SZERETNÉK JÓL IMÁDKOZNI
1. Nem tudok jól imádkozni, de szeretnék! 2. Felfogásom nem tartom elégségesnek ahhoz, hogy a Szentírást eredményesen olvassam. Kevés a szókincsem. 3. Feleségemet háromszor műtötték.
739. Kérdező: ÚTMUTATÁST KÉREK!
1. Benső vezetőinkről. 2. Egy könyvről: 'Vissza önmagunkhoz' 3. Nem érzem jól magam családomban. Tanácsot kérek szüleimmel kapcsolatban. 4. Hozzám szólhattak a HANG másnak adott válaszai? 5. Útmutatást kérek: merre menjek?
740. Kérdező: BEAVATÓDTAM?
Akinél beavatódtam, annak magatartása elbizonytalanított Veled kapcsolatban.
741. Kérdező: VÁLASZT VÁROK!
Uram! Bizonyos tudományoskodásra kér testvérem magyarázatot az evolúcióval kapcsolatban. Előző levelében nem kapott erre választ.
742. Kérdező: JÉZUSSAL ÁLMODTAM
1. Egyik éjjel Jézus felől álmodtam. 2. Akik haraggal a szívükben halnak meg, azokkal mi történik? 3. Igaz, hogy többször velünk volt nevelt lányunk édesanyja? Valakiről tudni szeretném, hogy tudása Jézustól van-e? 4. A böjtnek mi a szerepe az önfegyelem és a testi tisztulás mellett? 5. A gyermekkeresztelés hátrány vagy előny?
743. Kérdező: TÖBB NAPOS BÖJTRŐL
1. A több napos böjtről szeretnék többet tudni. 2.Két álmomról: a.) Egy be nem fejezett, nagyon nyitott ház. b.) Idegen helyről nem találom sem az utat, sem a férjemet, s nem tudom menjek-e a többiek után. Hamar egyedül maradok. Rossz érzéseim vannak ezekkel az álmokkal kapcsolatban. Nem érzem a Lélek irányítását.
744. Kérdező: HALOTTAINKKAL BESZÉLHETÜNK?
1. Lehetséges-e, hogy meghalt édesapám szóljon hozzánk? 2. A Máltai Szeretetszolgálatban vállalt szerep ma már nem lelkesít. 3. Hogyan segíthetünk a harmadik világ éhezőin?
745. Kérdező: BOLDOGSÁG ÉS HÁZASSÁG
Azért kerültem kapcsolatba valakivel, hogy boldog házasságban éljünk?
746. Kérdező: FELOLDOZÁSA ELVÁLTAKNAK
1. Halál, haldoklás 2. Feloldozása elvált személyeknek 3. Karizmatikusokról és a HANG-ról.
747. Kérdező: SZELLEMEK ZAVARNAK
Szellemlátomások nagyon megzavartak. Elkárhozással ijesztgettek.
748. Kérdező: JÓL DÖNTÖTTEM LAKÁSÜGYBEN?
Lakásügyben úgy döntöttem, hogy egyik gyermekem szomorú emiatt.
749. Kérdező: DUÁLPÁRRÓL
1. Találkoztam-e Jézussal a bibliai időben? 2. Gyógyítás terén jó úton járok-e? 3. Szeretném megtalálni a duál-páromat
750. Kérdező: SZEMÉLYEKRŐL
1. Bizonyos személyek hitelességéről érdeklődöm. 2. Egy-két ismerősömet a HANG felé irányítottam. Jót tettem ezzel? (Valószínűnek tartom, hogy a kérdező még azt is kérdezi, hogy nem baj-e, ha férjét nem tudja a gyermekei elé helyezni. De lehet, hogy nem ezt kérdezi, mert amit én férjnek olvastam, az lehet, hogy valami más.)
751. Kérdező: HALOTTAINKRÓL
Férjem, aki meghalt, törődik-e velünk úgy, mint az itteni életében?
752. Kérdező: BOLDOGÍTANI SZERETNÉK
1. Utazzam-e Izraelbe? 2. Hogyan tehetem boldoggá hozzátartozóimat? 3. Megtalálom-e a földön a társamat? 4. Kell-e hivatást változtatnom?
753. Kérdező: SZORONGATÁSBAN ÉLEK
1. Zaklatások miatt szorongásaim vannak. Hogyan lehet ezeket feloldani? 2. Szeretnék újra magamra találni.
754. Kérdező: HELYES ÚTON JÁROK?
1. Miért kellett férjemnek meghalnia? 2. Gyermekeim karmikus sorsukat élik-e? 3. Helyes úton járok? 4. Nem tudok szót érteni gyermekeimmel. 5. Szeretnék szüléimről hallani.
755. Kérdező: NINCS BÉKE A LELKEMBEN
1. Szüleimet nagyon szerettem, de amikor a betegség több türelmet igényelt volna, ezt elhanyagoltam. Nagyon méltatlannak érzem magam Isten szeretetére. 2. Örülök, hogy van értelme imádkozni a halottainkért. 3. Nincs béke a lelkemben. Édesanyám megbocsát?
756. Kérdező: HOGYAN ÉRTÉKEL ENGEM JÉZUS?
1. Hogyan értékeled a Veled való viszonyomat? 2. Hogyan ítéled a Mesteremmel való viszonyomat? 3. Hogyan értékeled a férjemmel való viszonyomat? 4. Hogyan értékeled egy házaspárral való viszonyomat? 5. Az az összeállítás, amit leírtam, kitől származik? 6. Miért félek bizonyos dolgoktól? /Főleg egyre gondolok/ 7. Voltam-e előző életemben színész, és leszek-e? 8. Add meg a szerénység pontos definícióját. 9. Miért nyertem pénzt? 10.
Mit jelent pontosan a Mesterem neve? 11. Születésem percét megtudhatom? 12. Mit jelent az, hogy a Tied vagyok? 13. Mit jelent a gyötrő álom, hogy nem találom amit keresek?
757. Kérdező: MIT KELL TENNEM?
Értelmem és szívem nincs harmóniában. Nekem is, gyermekemnek is fontos volna, hogy lássam, mit kell tennem! Kérem a segítségét!
758. Kérdező: MI A VÉLEMÉNYE JÉZUSNAK RÓLAM?
1. Mi a véleménye Jézusnak rólam? 2. Járjak-e médium-tanfolyamra?
759. Kérdező: MEGTALÁLOM-E A PÁROMAT?
1. Mit kell tennem, hogy meggyógyuljak? 2. Gátlásaimat hogyan tudom feloldani? 3. Megtalálom-e a páromat?
760. Kérdező: MIÉRT KAPOK ÜZENETEKET?
1. Miért kapok üzeneteket? 2. Valaki elfordult tőlem. Miért?
761. Kérdező: GYERMEKEMRŐL ÉS MAGAMRÓL
1. Gyermekem éjszakai félelméről és bizonyos abnormitásról fejlődésével kapcsolatban kérdezem a HANG-ot. 2. Magamról: értéktelen vagyok?
762. Kérdező: HÁZASSÁG ELŐTTI SZEXRŐL
1. A házasság előtti szexről kérdezem a HANG véleményét. 2. Jézustól van bennem a késztetés a tanulásra? 3. Üzen Isten, ha nem vagyunk egymáshoz valók? 4. Apám káromkodó stílusa hat rám.
763. Kérdező: GYÓNÁSRÓL, ÁLDOZÁSRÓL
1. Nem hisznek az emberek a szeretetenergiában. 2. Nyertem egy ingyenes utazást. Mit tegyek vele? 3. Gyónásról, szentáldozásról mi a HANG véleménye?
764. Kérdező: EPILEPSZIÁRÓL ÉS A DIÉTÁRÓL
1. Az epilepsziával együtt jár a nehéz tanulás? 2. Miért nem tudom, hogy mit kérdezzek? 3. Miért nem álmodom? 4. A diétáról szeretném hallani a HANG véleményét.
765. Kérdező: AKI KERESZTELÉS NÉLKÜL HALT MEG
1. Gyermekem úgy halt meg, hogy nem volt megkeresztelve. 2. Álmaimról és egy fényjelenségről szeretnék hallani.
766. Kérdező: A GONDOLATI IMÁRÓL
1. A gondolati imáról szeretnék véleményt hallani. 2. Féljem és anyám kapcsolatát hogyan javíthatom meg? 3. Milyen hibámra figyeljek legjobban?
767. Kérdező: ELŐADÁSAIMRÓL
Előadásaim kedvesek-e Istennek?
768. Kérdező: EGY ÁLOMRÓL
Egy álmomról szeretném hallani a HANG véleményét.- Azt láttam álmomban, hogy akiben szeretet van, az fénnyé változik.
769. Kérdező: KÜSZKÖDÖM KÖNNYEIMMEL
1. Gyakran küszködöm könnyeimmel. 2. Elég az ima az újrakezdéshez? 3. Várom az újjászületést!
770. Kérdező: LEÁNYOM MEGHALT BALESETBEN
Leányomat baleset érte, melyben meghalt. Szeretném, ha nem mocskolnák be emlékét.
771. Kérdező: MI A LEGFONTOSABB TEENDŐM?
1. Mi a legfontosabb teendőm? 2. Problémát jelent fáradékonyságom.

Dombi Ferenc

Dombi Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dombi Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv