A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Képek sárgában

Szerző
Kapcsolódó személy

Kiadó: Háttér Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 245 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9365-78-0
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Gyermekként tudott volt örökkön révedő figyelmetlenségem. Jól emlékszem anyám húzott szemöldökére, csodálkozó tekintetére. Ha botlottam, a tarkómon éreztem simogató kezét. Mosolygott és a várost kettészelő folyam elevenedve nyújtózkodott a partok között.
Ifjú emberként hajnalonként e partokon csutakoltam le a testemet. Bár minden iskolából kicsaptak, soha nem állapítottak meg rám nézve semmi terhelőt. Mindig véget ér valami, és sosem jön el az igazság órája. Soha, soha, soha! Mégis olyan érzésem támadt, mintha álmomban szíven lőttek volna.
Idősödve kezdtem el a régmúlton merengeni. Beszívtam a folyam szagát az eget-földet átlényegítő alkonyatban. Megláttam egy közeledő asszonyt, aki egy hajszálnyit, alig észrevehetően bicegett. És világossá vált számomra, hogy életemben hibát-hibára halmoztam.
A naplóim! Azokat elhagytam valahol Pedig nem indulhatok útnak, amíg minden szépen nincsen a helyén, az elvásott örömök éppen úgy, mint a csituló szomorúságok Ezért írok verseskönyveket.
Fülszöveg Kép

Domokos József

Domokos József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Domokos József könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Képek sárgában Képek sárgában

A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
940 Ft
470 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv