1.034.154

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Titokzatos őserdő

Szerző
Grafikus

Kiadó: Hungária Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 119 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Sebők Imre fekete-fehér rajzaival illusztrált. Ritka. Hungária Nyomda Rt. nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Az őserdők lámpásai
A napnak már utolsó sugarai is eltűntek, csak egy elkésett madár recsegő kiáltása harsog az őserdő visszhangos homályában.
A forró, tikkasztó nap után... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Az őserdők lámpásai
A napnak már utolsó sugarai is eltűntek, csak egy elkésett madár recsegő kiáltása harsog az őserdő visszhangos homályában.
A forró, tikkasztó nap után még néma csend uralkodik mindenfelé. Midőn azonban a hűsítő éji szellő halk sóhajjal végigborzongatja a rengeteg lombsátrát, a hallgató őserdő ébredezni kezd.
A vámpírok sötét árnyai nesztelen szárnyalással indulnak éjjeli útjukra, a komor baglyok is rákezdik kísérteties huhogásukat. Egyszerre felharsan a majmok fülsiketítő kardala, amelytől a rengeteg sűrű homálya minden zugában visszhangzik. Rikoltozó, sziszegő, röfögő, hahotázó és jajgató hangok zűrzavara felel rá ezerszeresen.
Egy óriási fa ágain, melyekről a folyondár karjai vastag kötelekként csüngnek alá, magasan ül a csapat vezére, a legvénebb hím. Ez a karmester. Hunyorgó szemüket rámeresztve körülötte kuporognak a többiek és a jeladást lesik. Amint vezérük borzas fejét a magasba nyújtja és sikoltó bömböléssel megadja a hangot, a többiek is belebődülnek, mélyen, vastagon, jajgató, hahotázó sivítással és mindegyik igyekszik torkaszakadtából túlordítani a másikat.
Egyszerre azonban mintha elvágták volna, az egész csapatnak torkában reked a hang és riadtan menekülnek a fa tetejébe, mert felharsan a zsákmányt kereső éhes jaguár ordítása. Vissza

Tartalom

Az őserdők lámpásai3
A vadfogás titkai13
Sivatagban31
Emberevők41
Állatszelíditők59
A sivatag királya80
A dzsungel mélyében97
Az őserdők ékszerei110

Donászy Ferenc

Donászy Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Donászy Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv