1.034.919

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Felsőbb körök

Magánbűnök és közerkölcsök

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 270 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9765-70-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Commissario Guido Brunettinek ezúttal saját háza táján akadnak gondjai, pontosabban emeleti lakásukkal, amelyről kiderül, hogy nincs nyilvántartásba véve a földhivatalnál. A bürokrácia arctalan gépezete akár el is bonthatja fejük fölül a családi hajlékot. Ráadásul a hírt hozó fiatal hivatalnokot nemsokára holtan találják, s ha mindez nem lenne elég, a felügyelő főnökének fiát tetten érik, amint kábítószert árul. Brunettinek ismét alá kell merülnie Velence "szennycsatornáiba", hogy annak félig rejtett, gyilkosoktól, uzsorásoktól, kábítószeresektől hemzsegő, valamint emberi rosszindulatokból és félelmekből táplálkozó világából felszínre hozza az igazságot, s a körülményekhez képest megfelelő döntéseket foganatosítson. Közben kiderül, hogy mindenhol akadnak barátok, s a felsőbb körök sincsenek közelebb az éghez.
Donna Leon nagy sikerű krimisorozatának újabb darabja is bámulatos eleganciával kíséri végig az olvasót a lagúnák városának szépségein és árnyoldalain.

Donna Leon

Donna Leon műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Donna Leon könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv