A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Pillangók kertje

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 365 oldal
Sorozatcím: Kristály pöttyös könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-457-158-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó


A technikusok elmondása szerint az üveg túloldalán ücsörgő lány egyetlen szót sem szólt, mióta csak behozták. A férfit ez eleinte nem lepte meg, hiszen tisztában van vele, milyen traumán esett át... Tovább

Előszó


A technikusok elmondása szerint az üveg túloldalán ücsörgő lány egyetlen szót sem szólt, mióta csak behozták. A férfit ez eleinte nem lepte meg, hiszen tisztában van vele, milyen traumán esett át a lány, ám ahogy most figyeli őt a detektívüvegen át, kezdi megkérdőjelezni az első benyomását. A lány görnyedten ül a kemény fémszéken, egyik bekötözött kezével az állát támasztja, a másikkal pedig megfejthetetlen szimbólumokat rajzolgat a rozsdamentes acél asztallapra. Félig lehunyja a szemét, ami alatt mély karikák húzódnak, szinte véraláfutásnak tűnnek a bőrén. Zsíros, fénytelen fekete haját laza kontyba fogta össze. Láthatóan ki van merülve.
Ám a férfi akkor sem nevezné traumatizáltnak.
Victor Hanoverian különleges ügynök a kávéját kortyolgatja, miközben a lányt figyeli, és várja, hogy megérkezzen a csapata. Vagy legalábbis a társa. A csapatuk harmadik kulcsfontosságú tagja a kórházban van a többi lánnyal, próbál mindent megtudni az állapotukról, és — amennyiben lehetséges — igyekszik kideríteni a nevüket, illetve ujjlenyomatot venni tőlük. Közben további FBI-ügynökök és helyszínelők mentek ki a birtokra, és már az a kevés is, amit eddig hallott tőlük, olyan hatást gyakorolt Victorra, hogy legszívesebben
Vissza

Fülszöveg

A szépség még soha nem volt ilyen rettentő
Egy elszigetelten álló hatalmas ház mellett gyönyörű kert terül el, * ám a kert nem csak buja virágokat és árnyas fákat rejt... A „Pillangók" becses gyűjteményét is: elrabolt fiatal nőket akiket fogvatartójuk pillangószárnyas tetoválással bélyegez meg. A gyűjtemény ura a brutális, őrült Kertész, akinek mániája hogy elkapja és megőrizze magának a szépséges pillangólányokat.
Miután a kertet végül fölfedezik, az FBI ki akarja kérdezni ; az egyik túlélőt. Két ügynök kapja a feladatot, hogy göngyölítsék fel karrierjük egyik leggyomorforgatóbb ügyét. Ám a kihallgatott lány, akit csak a Maya néven ismernek meg, önmagában is kész rejtélynek bizonyul.
Ahogy kibontakozik a lány csavaros története, lassan fény derül " * 5 : régi sérelmekre, új megmentőkre, szörnyűséges tettekre.

Dot Hutchison

Dot Hutchison műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dot Hutchison könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv