kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Bioelemek és biomolekulák | 3 |
| Aminósavak | 11 |
| A fehérje-aminósavak elektrokémiai karaktere, elválasztási technikák | 20 |
| Fehérjék | 28 |
| Az aminósavak kapcsolódásának módja és szerkezeti elvei | 35 |
| Összetétel és szekvencia | 50 |
| Vizoldható fehérjék magasabb rendű szerkezetei | 62 |
| A fehérjék molekulasúlyának meghatározása | 72 |
| Fehérjék, mint elektrolitek | 81 |
| A fehérjék viselkedése vizes oldatban | 90 |
| Természetes peptidek | 95 |
| Enzimek | 99 |
| Enzimhatást befolyásoló tényezők | 105 |
| Az enzimek gátlása | 128 |
| Regulatórikus enzimek | 137 |
| Izozimek | 144 |
| Bioenergetika | 151 |
| Glikolizis | 162 |
| A glikolizis mérlege | 171 |
| Biológiai oxidáció | 178 |
| A piruvát oxidativ dekarboxileződése | 181 |
| Citrátkör | 186 |
| Elektrontraszport és oxidatív foszforilezés | 193 |
| A mitokondrium | 201 |
| A mitokondriális és extramitokondriális folyamatok kapcsolata | 208 |
| A glukóz direkt oxidációja | 219 |
| Anaplerozis, glukóz-szintézis | 227 |
| Fotoszintézis | 234 |
| Egy-szénatomos csoportokkal végrehajtott bioszintetikus folyamatok kofaktorai | 246 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.