1.035.078

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Penny Lovas kalendárium 1991-1992

Szerkesztő

Kiadó: Europress Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 176 oldal
Sorozatcím: Penny Lovas kalendárium
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Fiatal Barátunk!

Immáron másodszor tartod kezedben a PENNY Lovas Kalendáriumot, amely kicsit vastagabb, színesebb és talán még érdekesebb is, mint a tavalyi, ami nem kis mértékben annak... Tovább

Előszó

Kedves Fiatal Barátunk!

Immáron másodszor tartod kezedben a PENNY Lovas Kalendáriumot, amely kicsit vastagabb, színesebb és talán még érdekesebb is, mint a tavalyi, ami nem kis mértékben annak köszönhető, hogy sokan vették a fáradságot és jó tanácsokkal, hasznos ötletekkel láttak el minket. Nagyon köszönjük a sok kedves, biztató levelet, aranyos rajzokat!
Sajnos idén hely- és időhiány miatt nem tudtunk a levelekből a Kalendáriumban közzétenni, reméljük azonban, hogy ennek a következő évben már nem lesz semmilyen akadálya. Továbbra is várjuk a lovas élményekről szóló néhány soros beszámolókat, lovaglással kapcsolatos észrevételeket, tapasztalatokat. A legjobb írásokat "Penny" lovas posztermagazinnal jutalmazzuk.
A Kalendárium utolsó oldalán ismét találhatsz egy "Sorsolási szelvényt", amelyet kitöltve az EUROPRESS KFT címére (1056. BUDAPEST, V. Váci u. 74.) kell elküldened, ha a holland lovastáborban eltöltendő 1 hetes utat szeretnéd megnyerni. Miután sokan kérdezték ismét elmondjuk, a nyertes teljesen ingyen utazhat az általa választott kísérővel együtt Hollandiába.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv