1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

(Al)világot járt műkincseink/Treasures passed through the Underworld

Válogatás 15 év felderített bűneseteiből/Selection of solved crimes of the past 15 years/Kiállítási katalógus/2006. március 22. - május 28.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, reprodukciókkal. Kiállítási katalógus.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"A jelen kiadvány a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) által "(Al)világot járt... Tovább

Előszó

Részlet:
"A jelen kiadvány a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH), az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) által "(Al)világot járt műkincseink - Válogatás 15 év felderített bűneseteiből" címmel, Budapesten az Örökség Galériában 2006. március 22. és május 28. között megrendezett kiállítás alkalmából jelent meg.
A kiállítás több okból is jelentős eseménynek mondható kulturális örökségünk védelme, megőrzése szempontjából. Először, mert hasonló eseményre Magyarországon még nem volt példa, sőt ritkasága, egyedisége okán, szakmai körökben a nemzetközi érdeklődést is felkeltette. A kiállítás nem csupán a bűncselekmények (lopás, csempészet, orgazdaság, rongálás, stb.) áldozatává vált, de azután a hatósági munka eredményeként mégis megkerült, megőrzött műtárgyakat mutatja be, hanem tájékoztató tablók, kivetítők és szakirányú kiadványok révén igyekszik a téma teljes keresztmetszetét adni. Továbbá a kiállítás azért is felkeltette a szélesebb nyilvánosság érdeklődését, mert megnyitója alkalmából került sor ünnepélyes keretek közt a három érintett hatóság (ORFK-VPOP-KÖH) közötti együttműködési megállapodás aláírására." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv