A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv

Középfok

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 327 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  Orosz 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér kihajtható térképpel.

Fülszöveg

A francia, angol, orosz és német külkereskedelmi nyelvkönyvek ügyesen összeállított tananyagot andak azok kezébe, akik a négy nyelv alapelemeit már elsajátították, de a felsőfokú gazdasági olvasókönyvek tanulmányozására még nem képesek.
A nyelvkönyvek tartalmazzák a középfokú nyelvvizsga anyagát. Feldolgozzák a legfontosabb gazdasági és külkereskedelmi ismeretanyagot, valamint külön részben a mindennapi élet társalgási nyelvét, ezenkívül mindegyik kötet bevezetést nyújt a külkereskedelmi levelezésbe, erről az oldaláról is megvilágítva a gazdasági élet nyelvkincsének gyakorlati alkalmazását.
A négy nyelvkönyv tematikája, szerkezeti felépítése és az egyes leckék beosztása azonos elvek szerint készült, természetesen az egyes nyelvek kívánta speciális eltérésekkel.
A nyelvkönyvek nélkülözhetethenek mindazok részére, akik akár csoportos, akár egyéni tanulás formájában kívánják megszerezni a középfokú idegen nyelvi tudást.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv Orosz külkereskedelmi nyelvkönyv

A gerinc széle enyhén elszíneződött, a borító sarkai kissé sérültek, a könyv kötése enyhén megtört. Több lapon bejegyzések találhatók.

Védőborító nélküli példány.

Állapot: Közepes
1.240 Ft
990 ,-Ft 20
5 pont kapható
Kosárba