A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kisérő nyelvtani magyarázatok a Linguaphone Institute német nyelvtanító rendszeréhez

Szerkesztő

Kiadó: The Linguaphone Institute
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 121 oldal
Sorozatcím: Linguaphone
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Amikor beszélünk, tulajdonképpen építünk. Építünk a nyelv kifejezésformáiból bizonyos szabályok szerint. Ismernünk kell tehát azokat a formákat és kapcsolatokat, amelyek szerint az idegennyelvű... Tovább

Előszó

Amikor beszélünk, tulajdonképpen építünk. Építünk a nyelv kifejezésformáiból bizonyos szabályok szerint. Ismernünk kell tehát azokat a formákat és kapcsolatokat, amelyek szerint az idegennyelvű szöveg felépül.
A Linguaphone Institute ezért különös gondot fordított a kisérő segédkönyvekre, mert hiszen amikor Ön rendszerünkkel idegen nyelvet tanul, képzeletben egy idegen ország lakója és így lépten-nyomon felvilágosításokra van szükség.
A nyelvtani ismeretek azonban csak akkor birnak gyakorlati értékkel, ha azokat alkalmazni tudjuk. Mi tehát nem a nyelvtani elemeket sematikus csoportositását, hanem "alkalmazott nyelvtan"-t adunk az Ön kezébe, mert mindig ott kapcsoljuk be a szükséges nyelvtani magyarázatokat, ahol azokat a leckeszöveg felépítésének alapos megértése, az előfordulás sorrendjében először szükségessé teszi. Igy mindjárt gyakorlatilag is alkalmazhatjuk ezeket a nyelvtani ismereteket és ennekfolytán könnyen és maradandóan meg is jegyezzük azokat, kellő alapot szerezvén arra, hogy analógia útján beszélőképességünket állandóan fejleszthessük.
A Linguaphone rendszernél - melyet 23 élő nyelven dolgoztak fel - a hangsúly nemcsak a tökéletes kiejtést nyujtó, nagy élettartamú hanglemezeken van, hanem a háromszoros képzettársításon alapuló könnyű, fokozatos studiumon, melynek minden leckéje egy lap az élet könyvéből.
Ha csak részben sikerül is a tanulóba belevinni azt a lelkesedést amellyel a rendszer megalkotói maradandó értékű kultúrmunkájukat végezték, akkor a siker kétségtelen. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kisérő nyelvtani magyarázatok a Linguaphone Institute német nyelvtanító rendszeréhez Kisérő nyelvtani magyarázatok a Linguaphone Institute német nyelvtanító rendszeréhez Kisérő nyelvtani magyarázatok a Linguaphone Institute német nyelvtanító rendszeréhez Kisérő nyelvtani magyarázatok a Linguaphone Institute német nyelvtanító rendszeréhez

A gerince vászonnal pótolt. A hátsó kötéstábla belső oldalához van ragasztva a "Sajtóhibák" melléklet. A címlapon tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot:
1.980 Ft
740,-Ft 50 25
5 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv