A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Hirtenküche-Hirtengerichte (minikönyv)

Pásztorkonyha-pásztorételek

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 117 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 7 cm x 4 cm
ISBN: 963-7925-13-9
Megjegyzés: Nyomda: Mozgáskorlátozottak PIREMON Kisvállalata A könyv pontos mérete: 40 x 68 mm. Fekete-fehér illusztrációkkal.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Autentikus, régi pásztorételek receptjei rengeteg gyakorlatias tanáccsal kiegészítve.

Tartalom

Főzőedények - eszközök
Száraz tűzrevaló
A főzés technikája
Levesek
Gulyásos leves
Lacsuha leves
Mezítlábas lebbencsleves
Pirított lebbencs
Pergelt tészta
Pirított-tésztaleves
Köszmételeves
Vizicibere
Köménymagos leves
Csipegetett leves
Forralt tej pirított kenyérrel
Tejbetészta
Tejbereszelt
Kesely leves
Pócsi krumplileves
Reszelttésztaleves
Paprikás krumplileves
Gulyásleves szárított hússal
Bableves füstölt hússal
Kanecetes
Tojásleves
Főzelékfélék
Hajas krumpli főve
Sült krumpli
Főtt sulyom
Krumpligyuszi
Krumpli paprikásan
Guba kenyér
Húsos ételek
Juhhúsos kása öregen
Birkapaprikás
Gulyásos hús
Kásás kolbász
Pecsenye
Pörkölt hús
Tokány
Sült szalonna
Tepertyű
Tarhonyás hús
Vastagételek
Öregresztelt. Tejberesztelt
Fordított kása
Nyersen fogyasztható ételek
Nyers szalonna hagymával
Törött sós hagyma kenyérrel
Tej kenyérrel
Aludttej
Gomolya
Juhsajt
Juhtúró
Bronza vagy brinza
Zsendice, tarhó
Halak
Tiszai halászlé
Csegei halászlé
Halpaprikás
Sült hal
Nyárson sült hal
Roston hal pernye tetején
Hamuba sült durbincs
Utószó
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv