1.034.668

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Takarmánykiegészítők a háziállatok takarmányozásában

Szerkesztő

Kiadó: Phylaxia Állami Oltóanyagtermelő Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 127 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mezőgazdaságunk szocialista átalakulása nyomán létrejött nagyüzemi állattenyésztés háziállataink takarmányozási módjában mélyreható változást tett szükségessé. Magas termelési eredmények ugyanis a... Tovább

Előszó

Mezőgazdaságunk szocialista átalakulása nyomán létrejött nagyüzemi állattenyésztés háziállataink takarmányozási módjában mélyreható változást tett szükségessé. Magas termelési eredmények ugyanis a megfelelő fajta kiválasztásán és belterjes tartási körülményeken kívül csak tudományos követelményeket kielégítő takarmányozással érhetők el.
E célkitűzést megvalósítását szolgálják a keveréktakarmányok, illetve takarmánykiegészítők (premixek), melyek hazánkban az utóbbi esztendőkben mind szélesebb körben kerülnek felhasználásra. Ez a tény azonban mind a keveréktakarmányok egyes alkotó elemeinek tulajdonságaival, mind pedig azok felhasználhatóságával és helyes alkalmazásával kapcsolatban számos problémát vetett fel.
Szükségét érezzük ezért annak, hogy a következőkben tisztázzuk a keveréktakarmányokkal és takarmánykiegészítőkkel összefüggően néhány kérdést, ugyanakkor pedig a gazdasások által elkészítendő takarmánykeverékek összeállításához segítséget nyújtsunk.
A teljesség kedvéért ezért nemcsak takarmánykiegészítő készítményeinket kívánjuk ismertetni, hanem a modern takarmányozás általános alapelveinek tárgyalása mellett a gyári keveréktakarmányok összetételét is közöljük.
Ha jelen sorainkkal állami gazdaságainak és egyre fejlődő termelőszövetkezeteink segítségére lehetünk, úgy érezzük, fáradozásunk nem volt hiábavaló. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv