1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pharmindex zsebkönyv 2003

Szemészet

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: MediMedia Információs Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 93 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: 1500 példányban került kiadásra.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a Pharmindex Zsebkönyv Szemészet szakkiadását. Felhívjuk figyelmüket, hogy ez az első - és jelenleg egyetlen - gyógyszer-információs kiadvány, amely már... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a Pharmindex Zsebkönyv Szemészet szakkiadását. Felhívjuk figyelmüket, hogy ez az első - és jelenleg egyetlen - gyógyszer-információs kiadvány, amely már a 2003. április 1-jével kihirdetett új gyógyszerkészítményeket és árinformációkat is tartalmazza.
Süveges Ildikó Professzor Asszony szerkesztésében közreadjuk a gyógyszeres terápia legaktuálisabb kérdéseit tárgyaló irányelveket, a Pharmindex gyógyszerinformációs részben pedig a legaktuálisabb adatok járulnak hozzá az Ön vényíráskor felmerülő kérdéseinek megválaszolásához.
A kiadványt támogató gyógyszergyártókat köszönet illeti.
A terápiás irányelvek rész három főbb fejezetben tárgyalja azokat a lényeges kórképcsoportokat, melyek kezelése során a gyógyszeres terápia is hangsúlyos szerepet kap a szemorvosi praxisban.
A gyógyszerleírások rész teljes atekintetben, hogy tartalmazza valamennyi, a WHO ATC besorolási rendszer "S" csoportjába tartozó törzskönyvezett és forgalomban lévő gyógyszerkészítménye aktuális adatait és rövidített leírását.
Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy olvasóink kitüntető érdeklődéssel és gyakorisággal használják kiadványainkat, amelyek egy jól átgondolt rendszerben biztosítják minden helyzetben a megbízható gyógyszer-információt.
Hamarosan napvilágot lát a Pharmindex-rendszer alaptagja, a Gyógyszer Kompendium 2003, amely az Országos Gyógyszerészeti Intézet hivatalos kiadványaként egyedül autentikus és jogilag kötelező érvényű. A Gyógyszer Kompendium teljes jogú hivatalos frissítése a negyedévente megjelenő Pharmindex CD-ROM. Kérjük, hogy gyógyszeres terápia alkalmazása előtt ne mulassza el a gyógyszer hivatalos alkalmazási előiratának áttekintését!
Reméljük, hogy a szemész szakorvosok hasznos segítője lesz e könyv, és a Pharmindex-rendszer továbbra is kiérdemli bizalmukat.
Kérjük, támogassanak minket megtisztelő véleményükkel ezután is! Vissza

Tartalom

Szerkesztőség2
Előszó3
Szerzők4
Gyógyszeres terápia a szemészetben5
Bemutató oldal42
Rövidítések, rendeletek43
A gyógyszerek ATC szerinti besorolása45
Nemzetközi nevek szerinti tárgymutató51
A gyógyszerkészítmények leírásai55
Gyártók és képviseletek címjegyzéke, termékeik felsorolása89

Dr. Bíró Orsolya

Dr. Bíró Orsolya műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Bíró Orsolya könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv