1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Krisztus-központú igemagyarázat

Nemcsak igehirdetőknek

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Kapcsolódó személy

Kiadó: Ébredés Alapítvány
Kiadás helye: Pécel
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: Ébredés könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-89839-1-6
Megjegyzés: Második, javított kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ajánlás
Mi, igehirdetők, nagyon leleményesen és határozottan tudunk prédikálni az emberek problémáiról, a bűnről, ítéletről, megtérésről. Nagy kísértésünk a probléma-, és bűn-centrikus prédikáció.... Tovább

Előszó

Ajánlás
Mi, igehirdetők, nagyon leleményesen és határozottan tudunk prédikálni az emberek problémáiról, a bűnről, ítéletről, megtérésről. Nagy kísértésünk a probléma-, és bűn-centrikus prédikáció. De tudunk-e beszélni - biblikusan és reformátori módon - a kegyelemről?
Hangszalagon rögzített, vagy nyomtatásban megjelent igehirdetéseink arról tanúskodnak, hogy a kegyelem csak függelékként, vagy üres "szlogen"-ként hangzik el prédikációinkban.
Kérdés, hogy egyáltalán ismerjük-e a kegyelemről szóló bibliahű tanítást?
E kiadványban három előadás fordítását olvashatjuk, amelyek témája: milyen legyen a Krisztus-központú igemagyarázat, hogyan tegyünk bizonyságot a kegyelemről?
Az előadások a Biblia Szövetség 2001 júliusában Szépalmán tartott teológiai konferenciáján hangzottak el. A konferencia egyik előadója Dr. Bryan Chapell teológiai professzor, a St. Louis-i PCA Covenant Theology tanára volt. Mivel Chapell professzor előadásai nagy hatást gyakoroltak a konferencia résztvevőire, úgy vélem, ezt a lelki kincset feltétlenül meg kell osztani lelkipásztor és igehirdető testvéreinkkel - illetve mindazokkal, akik hirdetni szeretnék Istennek a Jézus Krisztusban megmutatott kegyelmét.
Sípos Ete Álmos
református lelkipásztor,
a Biblia Szövetség főtitkára Vissza

Fülszöveg

" Mi igehirdetők nagyon leleményesen és határozottan tudunk prédikálni az emberek problémáiról, a bűnről, ítéletről, megtérésről. Nagy kísértésünk a probléma-, és bűn-centrikus prédikáció.
De tudunk e beszélni - biblikusan és református módon - a kegyelemről? Igehirdetéseink arról tanúskodnak, hogy a kegyelem vagy csak függelékként, vagy üres "szlogen"-ként hangzik el prédikációinkban. Kérdés, hogy egyáltalán ismerjük-e a kegyelemről szóló bibliahű tanítást? E kiadványban arról olvashatunk, hogyan tegyünk bizonyságot a kegyelemről, illetve milyen is valójában a Krisztus-központú igehirdetés?"
Dr. Sípos Ete Álmos

Dr. Bryan Chapell

Dr. Bryan Chapell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Bryan Chapell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv