1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Amit a gyógyszertári asszisztensnek a gyógyszerkészítés technológiai feladatairól tudni kell 1-3.

Gyógyszertári ismeretek X-XII.

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"E fejezet célja, hogy áttekintést adjon a gyógyszertári gyógyszerkészítés technológiai műveleteiről és e műveletek végrehajtásához használt eszközökről, berendezésekről, valamint ezek... Tovább

Előszó

Részlet:
"E fejezet célja, hogy áttekintést adjon a gyógyszertári gyógyszerkészítés technológiai műveleteiről és e műveletek végrehajtásához használt eszközökről, berendezésekről, valamint ezek szakszerű használatáról. Ezek elsajátítása után az asszisztens képes lesz önállóan, de természetesen felügyelet és ellenőrzés mellett a gyógyszerkészítés azon műveleteit végrehajtani (pl. mérés, desztilálás, szűrés, amelyek nem igényelnek gyógyszerészi szakképzettséget.

SI mértékegység rendszer:
Tömegmérés: a mérlegek érzékenysége és méréshatára, mechanikai mérlegek, elektronikus mérlegek, tenziometrikus mérőcella.
Hosszúság, terület, térfogat- és hőmérsékletmérés: méter etalon, menzura, mérőhenger, normálcsepp, normálcseppentő, a hőmérséklet jellemzésére használt kifejezések. " Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv