1.034.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kelj fel!

Szerző

Kiadó: Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 37 oldal
Sorozatcím: Kézfogás
Kötetszám: 15
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN: 963-696-227-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kedves Atyánk! Te adnád a Te Szentlelkedet, ha kérnénk. Mi folyton koldulunk, Tőled is kéricskélünk. Hol ezt, hol azt írnánk elő Neked, hogy mi is volna nekünk jó. Alamizsnát kérünk egyfolytában, csak Téged magad nem! Isten Szent lelke, bocsásd ezt meg nekünk. Látod, hogyan csetlünk-botlunk, koldulgatunk. Milyen koldusok lettünk, testünkben, lelkünkben, népünkben, gazdaságunkban, mindenben.
Isten Szent Lelke, taníts meg bennünket újra felülről való Erőket kérni. Hogy tudjunk segíteni. Valóban tudjunk. Nemcsak azoknak, akik megkeresnek bennünket, hanem azoknak, akiket mi keresünk. Áldd meg, minden felekezet minden templomában, a Te kiáradó Igédet. Taníts meg bennünket a legszentebb kezelésre: megfogni a másik kezét, odatenni a szívünket a másik szívéhez. Tudjunk adni az időnkből is. Megállni riadt, kolduló kis emberkék előtt, a befalazott, az elmagányosodott lelkek előtt. Taníts bennünket egy új belmisszióra: a lelkigondozó új szent missziójára. Az embert kereső Szent szolgálatra.

Dr. Gyökössy Endre

Dr. Gyökössy Endre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Gyökössy Endre könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv