A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Menedzsment ismeretek

Oktatási segédlet

Szerző

Kiadó: Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar Műszaki Gazdaságtan Tanszék
Kiadás helye: Gödöllő
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 146 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a tartalomból:
"Jelen kézirat legfőbb célja, hogy rendszerezett és tanulható formában közreadja mindazt, amit az általános menedzsment tudományból tudni kell és tudni érdemes.
Napjainkra... Tovább

Előszó

Részlet a tartalomból:
"Jelen kézirat legfőbb célja, hogy rendszerezett és tanulható formában közreadja mindazt, amit az általános menedzsment tudományból tudni kell és tudni érdemes.
Napjainkra a menedzsment tudomány oly mértékig megizmosodott, hogy a korában homogén, együvé tartozó ismerethalmaz jó néhány eleme önállósodott, s mint szakterületi menedzsment funkcionál. Gondoljunk az ilyen típusú felsőoktatási tárgyak széles skálájára: Projektmenedzsment, Minőségmenedzsment, Vállalkozásmenedzsment, Humán erőforrásmenedzsment stb..." Vissza

Tartalom

Bevezetés 5
Alapfogalmak 7
A menedzsment-elmélet fejlődése 18
A tervezés, mint menedzsment funkció 36
A döntési folyamat 44
A szervezés, mint menedzsment funkció 65
A szervezetek 67
A szervezetek környezeti jellemzői 81
A vezetés, mint menedzsment funkció 87
A kommunikáció 106
Motiváció 116
Az irányítás, mint menedzsment funkció 131
Irodalomjegyzék 146

Dr. Husti István

Dr. Husti István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Husti István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv