1.034.772

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A természet harmóniája, avagy vászonra varázsolt pillanatok

Die Harmonie der Natur/The harmony of nature

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye: Balatonfűzfő
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bőr
Oldalszám: 119 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német  
Méret: 23 cm x 30 cm
ISBN: 963-460-876-0
Megjegyzés: Színes reprodukciókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A kedves Olvasó, ki kezében tartja e képes „önéletrajzot", és lapozgatja, betekinthet egy alkotó művész több mint fél-évszázados, megpróbáltatásokban, sikerekben gazdag életébe. Részese lehet a... Tovább

Előszó

A kedves Olvasó, ki kezében tartja e képes „önéletrajzot", és lapozgatja, betekinthet egy alkotó művész több mint fél-évszázados, megpróbáltatásokban, sikerekben gazdag életébe. Részese lehet a szerző hazai és külhoni élményeinek és kalandjainak.
Az album megismerteti Csiszár József életútját az olvasóval - a ma élővel -, de egyben megörökíti azt az utókornak is, ami megóvja őt az elfeledéstől.
Csiszár József Magyarország neves, erdőben-vadban, híres emberekben is gazdag vidékének, a Bakonynak szülötte. Itt él és alkot napjainkban is. Szerelmese szülőföldjének.
Képeit elnézve, úgy vélem, ki-ki megtalálhatja kedvenc vadját, melyeket az évszakok változatos környezetében ábrázol.
Izgalommal - és némi irigységgel - nézem bőgő-verekedő szarvasbikáidat, barcogó dámjaidat, kecses vagy erőteljes afrikai vadjaidat.
Sorolhatnám még hosszan tovább képeidet, de én megállapodok nyulaidnál. Nem feledve azért rókáidat, madaraidat sem. A nyúl alkatát, életmódját tekintve is különleges állat. Te ezt megérezted, és nyulas képeid hűen adják vissza a „Füles" bizarrságát, fura, már-már groteszk mozgását, sokak által nem ismert játékosságát. Szeretem a nyulaidat. Ne mellőzd őket továbbra sem.
A Bakony nevezetessége az Európa hírű Szentgáli Tiszafás, ahol erdő-jelleggel található a Taxus baccata, a tiszafa. Úgy érzem, te nem vagy a bükk, nem vagy a tölgy, vagy valamiféle lombos fa, hanem a terebélyesedő, gyökereiddel a Bakony földjébe kapaszkodó örökzöld Tiszafa vagy. A vadászfestők (természetfestők) Tiszafája. Herenden. Meg a szívünkben. Kívánom (kívánjuk), hogy adjon a Teremtő még számos évet, évtizedet Neked, hogy alkothass a magad és mindnyájunk örömére. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv