A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A magyar flóra kis határozója

Szerző
Grafikus

Kiadó: "Studium"
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 346 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: 1002 növény kicsinyített rajzával illusztrálva. Második, bővített kiadás. Nyomtatta a Sylvester Rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Munkám első kiadásának megjelenése óta az ország számos vidékének növényvilágát kutatták át behatóan. Ismereteink e téren tovább bővültek, az egyes növényfajok elterjedése nagy mértékben... Tovább

Előszó

Munkám első kiadásának megjelenése óta az ország számos vidékének növényvilágát kutatták át behatóan. Ismereteink e téren tovább bővültek, az egyes növényfajok elterjedése nagy mértékben tisztázódott. Munkám második kiadásában ezeknek a kutatásoknak eredményeit iparkodtam értékesíteni, annak tudatában, hogy növényfajaink elterjedésének pontosabb megállapítása még ma is nagy óvatosságot kíván. Ebben a munkában összes e téren kutató szaktársaim segítségemre voltak, elsősorban b. Soó Rezső egyetemi tanár, aki különösen a Tiszántúlra vonatkozó feljegyzéseit volt szíves velem közölni.
A könyvem első kiadásához mellékelt növényábrák használhatóságát is iparkodtunk fokozni azzal, hogy helyükbe klisékkel sokszorosított szövegközti ábrákat adunk. Igy a második kiadást új köntösben átdolgozott és bővített szöveggel, új ábrákkal, és mégis mérsékelt áron bocsátjuk útjára, arra törekedve, hogy a hazai flóra iránt érdeklődő közönség minden komoly igénye a lehetőség szerint kielégítést nyerjen.
Budapest, 1937. március 15.
Jávorka Sándor dr. Vissza

Dr. Jávorka Sándor

Dr. Jávorka Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Jávorka Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv