1.029.881

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kertészgazdászati jegyzetek (minikönyv)

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 7 cm x 5 cm
ISBN: 963-230-827-1
Megjegyzés: Kiadott példányszám: Megjelent 5100 példányban, ebből 4600 példány kék egészvászon kötésben, 500 példány számozott, kék nylbőr kötésben. Könyvtervező: Janka Gyula Nyomda: Egyetemi Nyomda, Budapest Az 1896-os Athenaeum R. Társulat által kiadott könyv kicsinyített, változatlan utánnyomása. A könyv pontos mérete: 45 x 70 mm. Számozatlan kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kedves Olvasó!

Nem tévedés! E könyv szerzője - dr. Jókai Mór - azonos a nagy magyar mesemondóval. A kiadó eddig kevesek részéről ismert oldaláról kívánja nagyszámú tisztelőjének bemutatni Jókait.
A kertészkedő író büszke volt kertészeti tudományára és tapasztalatairól írt könyvére. A "Kertészgazdászati jegyzetek"-ben gyümölcsfákról és szőlőről ír, de dicsekszik vele, hogy a Kárpáthy Zoltán írásakor levelet - "dorgatóriumot" - kapott kiadójától: "Hallja az úr! vagy regényt írjunk, vagy paszulyt öntözzünk."
A könyv, megírásakor, 80 éve meglepően szakszerű volt. Ami pedig a legfontosabb, stílusa "Jókai". Érdekessége még a könyvnek, hogy a nagy romantikusnak - valószínű - ez az egyetlen realista műve.
Reméljük a könyv mostani közreadásával örömet szereztünk a kertészeknek és irodalombarátoknak egyaránt.

Dr. Jókai Mór

Dr. Jókai Mór műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Jókai Mór könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv