1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szlovák nyelvkönyv - lemezzel

Szerző

Kiadó: Slovenské Pedagogické Nakladatelstvo-Tankönyvkiadó
Kiadás helye: Bratislava-Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 423 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Szlovák  
Méret: 21 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Lemezmelléklettel. Fekete-fehér illusztrációkkal. Tankönyvi száma: 56108.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Szlovák nyelvkönyvünk a Szlovák Pedagógiai Kiadó és a magyar Tankönyvkiadó közös gondozásában jelent meg azok számára, akik a szlovák köznyelvet önállóan vagy csoportosan óhajtják elsajátítani. E... Tovább

Előszó

Szlovák nyelvkönyvünk a Szlovák Pedagógiai Kiadó és a magyar Tankönyvkiadó közös gondozásában jelent meg azok számára, akik a szlovák köznyelvet önállóan vagy csoportosan óhajtják elsajátítani. E nyelvkönyv lehetővé teszi, hogy a szlovák nyelvet korszerű audiovizuális módszerekkel: hanglemezek, mintamondatok és algoritmusok segítségével sajátítsák el.
Az első nyolc leckét bevezetésnek szánjuk. E rész ismertet meg a szlovák kiejtéssel és írással, de alkalmat ad a közös szlovák-magyar szavak (obed-ebéd, vecera-vacsora, tanier-tányér stb.) nagy részének tudatosítására is.
A leckék elején kiemeljük, mit kell elsajátítani és begyakorolni. Minden nyelvnek megvannak a maga törvényszerűségei és szabályai. Ezek ismerete nélkül a köznyelv sem sajátítható el. A legszükségesebb nyelvtani tanulságokat példákon mutatjuk be, s gyakorlásukra mintamondatokat adunk. Ezeket ajánlatos néhányszor fennhangon is elolvasni, és szinte könyv nélkül megtanulni. A leckék egymásra épülnek, ezért egymás után, kihagyás nélkül kell velük foglalkozni.
Nyelvkönyvünk kb. 2500 szót tartalmaz: ezek a kötetet lezáró szlovák-magyar és magyar-szlovák szószedetben összegyűjtve is megtalálhatók. A leckék szószedetei előfordulási sorrenndben közlik az egyes szövegek ismeretlen szavait. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv