1.035.006

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Feladatlapok a Bliss-nyelv oktatásához

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Bliss Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 56 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ezek a feladatlapok kezdő jelképhasználók számára készültek. Segítséget nyújtanak a jelképek elsajátításához, jobb megértéséhez. Fejlesztik a figyelmet, a részletfelismerési képességet, a balról... Tovább

Előszó

Ezek a feladatlapok kezdő jelképhasználók számára készültek. Segítséget nyújtanak a jelképek elsajátításához, jobb megértéséhez. Fejlesztik a figyelmet, a részletfelismerési képességet, a balról jobbra történő olvasáshoz szükséges bizonyos készségeket.
A kiadványban 200 különböző jelkép található, három, egyre nehezedő feladatcsoportban. Az első kettőben jól ismert, a mindennapi élettel kapcsolatos tárgyak és élőlények rajzolt képei láthatók. A lehetőségek közül az ezekhez tartozó, megfelelő jelképek kiválasztása a cél, tehát a feladat a kép-jelkép egyeztetés. A harmadik feladatcsoport a jelkép-jelkép egyeztetés gyakorlására ad alkalmat. A képeket és jelképeket részint témakörök, részint pedig a Bliss ABC szerint csoportosítottuk, az egyszerűbb tudnivalóktól a bonyolultabbak felé haladva.
A feladatlapokat úgy célszerű felhasználni, hogy azok minél jobban kielégítsék a növendék igényeit, lehetőségeit: az ábrák vághatok, színezhetők, ragaszthatók is.
Remélem, hogy e kis füzet segítséget nyújt a „Bliss-órák" élvezetesebbé tételéhez, megajándékozva ezzel a gyermekeket a játszva tanulás élményével. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv