A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Mama, hallod?

15 perces, színes népszerű-tudományos film forgatókönyve

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 11 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Gépirat.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Célmeghatározás: Készítendő egy tizenöt perces, színes film széleskörű /mozi, televízió, MENCS, TIT, stb./ forgalmazásra a terhes nő életmódjáról. A filmnek foglalkoznia kell a szakértők által... Tovább

Előszó

Célmeghatározás: Készítendő egy tizenöt perces, színes film széleskörű /mozi, televízió, MENCS, TIT, stb./ forgalmazásra a terhes nő életmódjáról. A filmnek foglalkoznia kell a szakértők által részletesen megadott alábbi kérdés-csoportokkal:
a./ A magzat jelentkezése.
b./ Élvezeti és gyógyszerek káros hatásai,
c./ Környezeti hatások.
d./ Terhesség alatti megbetegedések /legfontosabbak kiemelve/
e./ Terhesgondozás kérdései.
f./ Szülésre való felkészülés.
Rendezői elképzelés: Mivel a filmnek az ismeretek közlésén túl emocionális hatást is kell keltenie, ami fokozza az informatív anyag elfogadtatását, megértetését, arra gondoltunk, hogy a film nagyobbik részében a még meg nem született gyermek hangján, egyes szám első személyben szól végtelen szubjektivitással a filmbeli leendő anyához és egyben a nézőkhöz. A forgatókönyv feltünteti a végleges szöveget, melyet színésznővel /Váradi Hédi/, esetleg megfelelő gyermekszereplővel kívánunk még a forgatás megkezdése előtt felvenni, melyet a forgatás során a felvételek alatt bejátszunk a kismamát alakító fiatal színésznek a megfelelő jelenetekben, ezzel is segítve az alakítás hitelességét, átélhetőségét.
A szakértők és megrendelő állást foglaltak abban a kérdésben, hogy a filmben egy vagy több kismama szerepeljen. Igényeiknek és kívánságuknak megfelelően a filmben végig egy kismama szerepel, markírozott terhességgel, lakótelepi környezetben, mely ma már városra-falura egyaránt jellemző lehet.
A film kivitele: Dekoratív, vonzóan esztétikus legyen, hogy minden kockájából áradjon az anyaság szépsége. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mama, hallod? Mama, hallod?
Állapot:
2.480 Ft
1.240 ,-Ft 50
6 pont kapható
Kosárba
konyv