1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pharmindex Gyógyszerész Kompendium 2004

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: MediMedia Információs Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 678 oldal
Sorozatcím: Pharmindex
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a PHARMINDEX gyógyszer-információs sorozat legfiatalabb tagjának, a PHARMINDEX GYÓGYSZERÉSZ KOMPENDIUM-nak immáron második kiadványát.
Ezúton fejezzük... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a PHARMINDEX gyógyszer-információs sorozat legfiatalabb tagjának, a PHARMINDEX GYÓGYSZERÉSZ KOMPENDIUM-nak immáron második kiadványát.
Ezúton fejezzük ki köszönetünket az Országos Gyógyszerészeti Intézet munkatársainak abban nyújtott segítségükért, hogy a gyógyszerek hivatalos alkalmazási előírásai mellett a homeopátiás készítmények és a gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek információit is rendelkezésünkre bocsátották.
A kiadványban megjelenő leírásokat terméktípusonként fejezetekre tagoltuk. Elsőként a vényköteles gyógyszerek Rövidített leírásai jelennek meg, ez után következnek a vény nélkül kapható gyógyszerek ismertetői. A gyógyszerkészítmények közül csak a közforgalmú gyógyszertárban kiadható termékeket jelentettük meg. A komplex homeopátiás készítmények rövidített leírásait a forgalomban lévő, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek fejezete követi. Itt találhatók megkülönböztetve (keretben) azon készítmények is, melyek gyógyszertári forgalomban vannak, de táplálékkiegészítőként, kozmetikumként vagy egyéb termékként engedélyezettek, és a termék gyártója rendelkezésünkre bocsátotta a róluk szóló információkat, valamint támogatásával lehetővé tette azok megjelentetését.
A tápszerek leírásait Dr. Kassai Péter, a termékkör legelismertebb szakértője rendszerezte és állította össze. A fejezet a maga nemében hiánypótló, nyomtatott formában megjelenő összefoglalása a hatályos jogszabályok alapján nem csak gyógyszertárban forgalmazható tápszerekkel kapcsolatos tudnivalóknak.
Az első megjelenés óta érkezett visszajelzések nyomán igyekeztünk bővíteni és naprakésszé tenni a különböző fejezetek tartalmát. Reméljük, a GYÓGYSZERÉSZ KOMPENDIUM-ban hasznos információkat találnak mindennapi munkájukhoz a gyakorló gyógyszerészek, és ezáltal segítségükre lesz a betegtájékoztatás területén betöltött, kiemelkedően fontos szerepük megkönnyítésében. Emellett azon orvosok számára is szolgálhat új információval, akik bővíteni kívánják ismereteiket a gyógyszeres terápia, a gyógytermék, a homeopátiás készítmények és a tápszerek területén.
Véleményük fontos számunkra, ezért kérjük, hogy észrevételeiket, javaslataikat továbbra is juttassák el hozzánk!
Szívélyes üdvözlettel:
a GYÓGYSZERÉSZ KOMPENDIUM szerkesztői Vissza

Tartalom

A készítmények ATC szerinti besorolása 9
Nemzetközi nevek szerinti tárgymutató 42
Közgyógyellátottak részére térítésmentes gyógyszerek 70
Vényre kiadható gyógyszerkészítmények rövidített leírásai 77
Vény nélkül kiadható gyógyszerkészítmények rövidített leírásai 465
Homeopátiás komplex készítmények rövidített leírásai 541
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek rövidített leírásai 553
Tápszerek leírása 595
Gyártók és képviseletek címjegyzéke, termékeik felsorolása 658

Dr. Kassai Péter

Dr. Kassai Péter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Kassai Péter könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv