1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Com' é facile!

Vidám és érdekes olasz olvasmányok a nyelvismeret bővítésére

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Lingua Kiadó és Könyvkereskedelmi R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Lingua Nyelvgyakorló Olvasmányok
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar   Olasz  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Összeállította, a nehezebb szavak jelentésével és nyelvtani magyarázatokkal ellátta Dr. Király Rudolf áll. gimn. tanár, az Olasz Kir. Követség nyelvtanfolyamatinak tanára. Byssz Róbert fekete-fehér szövegközti rajzaival illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A "Lingua nyelvgyakorló olvasmányok" sorozatában a világnyelvek képviselete e kötettel lesz teljes. Mint a sorozat többi kötete, úgy a "Com' é facile" is azt a célt tűzi ki maga elé, hogy helyesen... Tovább

Előszó

A "Lingua nyelvgyakorló olvasmányok" sorozatában a világnyelvek képviselete e kötettel lesz teljes. Mint a sorozat többi kötete, úgy a "Com' é facile" is azt a célt tűzi ki maga elé, hogy helyesen összeválogatott és mindig érdekes olvasmányokkal szórakoztasson, de ugyanakkor arra is törekszik, hogy hasznos ismeretekkel gyarapítsa azoknak a nyelvtudását, akik egy- vagy kétéves nyelvtanulásukat kiegészíteni óhajtják, illetőleg feledésbe ment szó- és nyelvtani ismereteiket felfrissíteni kívánják.
Az olvasmányok anyaga a lehető legváltozatosabb: a legkülönfélébb tárgykörök kifejezéseivel ismerkedik meg bennük az olvasó. A könnyebb és nehezebb, majd tréfás, majd pedig komoly olvasmányok tarka egymásutánja gondoskodik arról, hogy az olvasó mindig érdeklődéssel forgassa a könyvet s erőlködés nélkül, játszva s szinte észrevétlenül ismételje át a bennük feldolgozott szókincset és a nyelvtani ismereteket. A nyelvismeret bővítését legcélszerűbben szolgáló olvasmányok révén még bepillantást is nyer a régi és az új Olaszország politikai, művészeti, gazdasági és irodalmi életébe. Ily módon tárgyi ismereteit értékes és hasznos tudásanyaggal gazdagítja. Az olvasmányok mindenkor a modern irodalmi nyelvet mutatják be. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv