1.034.932

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az egészséges nyak gyógytornája

Szerző
Lektor

Kiadó: Novartis
Kiadás helye: East Hanover
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 15 oldal
Sorozatcím: Mozgásgyakorlatok, hasznos tanácsok
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A mozgásszegénység, az "előre görnyedő" munka korunk népbetegsége. A gyenge nyak- és hátizomzat tartja meg órákon át az előrehajló 6-7 kg súlyú fejet.
Az izmok túlfáradnak, fájdalmassá, feszessé... Tovább

Előszó

A mozgásszegénység, az "előre görnyedő" munka korunk népbetegsége. A gyenge nyak- és hátizomzat tartja meg órákon át az előrehajló 6-7 kg súlyú fejet.
Az izmok túlfáradnak, fájdalmassá, feszessé válnak. A feszesség, görcsösség rontja az izomzat vérellátását, az így kialakult oxigénhiány tovább fokozza a fájdalmat és az izmok görcsösségét. A helyes testtartás kialakítása, munkavégzés közben a jó munkaasztal - mely nem kényszeríti, sőt inkább akadályozza az előregörnyedést - a nyak mozgékonysága, a nem túl feszes, de erős nyakizomzat megelőzheti a rendszeres, életünket megkeserítő nyakfájást, tarkótáji fejfájást.
A kiadványban szereplő gyakorlatsort "egészséges" embereknek ajánljuk. Azt javasoljuk, hogy sajátítsák el az életmódbeli tanácsokat, ha nyaki panaszaik vannak, előbb tisztázzák annak eredetét és lehetőleg csak a komolyabb panaszok megszűnte után kezdjék el a rendszeres tornát.
Tüneteket okozó porckorongsérv, gyulladásos nyaki megbetegedések esetén az itt ajánlott tornagyakorlatok egy része nem javasolt, ezért kérjük, ha ilyen eset áll fenn, kérje ki orvosa, gyógytornásza tanácsát. Vissza

Dr. Korda Judit

Dr. Korda Judit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Korda Judit könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv