850.312

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Térképismereti gyakorlatok 2.

Európán kívüli földrészek

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Nemzeti Tankönyvkiadó Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 43 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-18-7382-X
Megjegyzés: Térképekkel illusztrált. Tankönyvi szám: 80231. 1. kiadás. 11 db kivehető térképmelléklettel.

Előszó

A földrajz tantárgy oktatásának egyik célja a tanulók térbeli tájékozódási képességének kialakítása. Ezt a képességet a topográfiai ismeretek térképen való sokoldalú gyakorlásával lehet a... Tovább

Fülszöveg

A földrajz tantárgy oktatásának egyik célja a tanulók térbeli tájékozódó képességének kialakítása, melyhez nagy segítséget nyújt ez a kiadvány.
A füzet az általános és középiskolai tankönyvek teljes névanyagát tartalmazza, vastag betűvel kiemelve a NAT minimumkövetelményeit.
A térképek tematikai csoportosításban ábrázolják a legfontosabb földrajzi helyeket, s minden témakörhöz egy gyakorlásra használható vaktérkép csatlakozik. Az ellenőrzésre szolgáló vaktérképek egy szalaggal összefűzve a füzet végén külön találhatók, s így könnyen kiemelhetők.

Dr. Kürti György

Dr. Kürti György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Kürti György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem