1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet

Idegen nyelvek magánúton való tanulására/Az angol nyelvnek 1000 szó segítségével magánuton való megtanulására

Szerző

Kiadó: Lingua Kiadó és Könyvkereskedelmi R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 334 oldal
Sorozatcím: Schidlof az "1000 szó" gyakorlati módszere
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: A füzetek eredeti kemény védődobozban találhatók. Bekötésre előkészítve. Schidlof B. Dr. módszerét magyarok részére átdolgozták az amerikai szólásmódok megjelölésével Dr. Germanus Gyula keleti akadémiai tanár és Dr. Latzkó Hugó keleti akadémiai tanár, a budapesti tud. egyetemen az angol nyelv lektora. A nyomtatás készült Wodianer F. és Fiai Könyvnyomdájában, Budapesten.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Idegen nyelveknek magánúton való tanulására elég könyv van már; ha mégis új könyv írására vállalkoztam, csakis az szolgálhat mentségemül, hogy valóban új dolgot nyújtok.
Nem kívánok a meglévő... Tovább

Előszó

Idegen nyelveknek magánúton való tanulására elég könyv van már; ha mégis új könyv írására vállalkoztam, csakis az szolgálhat mentségemül, hogy valóban új dolgot nyújtok.
Nem kívánok a meglévő könyvek birálásába bocsátkozni, minthogy könyvem annyira különbözik a használatban lévőktől, hogy egyáltalában nem alkalmas összehasonlításokra. Bevezetésül tehát csak a következőkre szorítkozom:
A nyelv szó a beszéd szervétől veszi eredetét, világos tehát, hogy valamely nyelv megtanulásánál első sorban a beszédre kell a legtöbb gondot fordítani. Két tényező jön itt tekintetbe: hogyan és mit beszél az ember. Már most azt hiszem - és talán mindazok, kik hiába próbálták meg, hogy valamely nyelvet saját erejükből megtanuljanak, egyetértenek velem - hogy a szokásos módszereknél sokkal nagyobb gondot fordítottak arra, hogy hogyan, mint arra, hogy mit tanuljanak, minek következtében talán helyesen tanulták meg az egyes szavakat, de nem a helyes szavakat tanulták. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet Schidlof gyakorlati módszere - Angol 1-10. füzet

A védődoboz sarkai kopottak, a bekötésre előkészített borító gerince sérült. Néhány lapon bejegyzés található.

Állapot:
4.360 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba
konyv