A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A fogak gyökereinek kezelése

Kézirat.

Szerző

Kiadó: Kis Akadémia
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 33 oldal
Sorozatcím: A Kis Akadémia Könyvtára
Kötetszám: 52
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat. Nyomatta a Bethlen-nyomda rt. Négy fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Amikor a Kis Akadémia annaik idején megalakult, az volt a célkitűzése, hogy a szakember tudása ne legyen teljesen egyoldalú. Az igazán általános műveltségű férfiúhoz az illik, az méltó, ha legalább... Tovább

Előszó

Amikor a Kis Akadémia annaik idején megalakult, az volt a célkitűzése, hogy a szakember tudása ne legyen teljesen egyoldalú. Az igazán általános műveltségű férfiúhoz az illik, az méltó, ha legalább elnagyolt vonásokban értesülve van más szakok tudásának az állásáról is. A Kis Akadémia előadásai tehát elsősorban arravalók, hogy baráti körben, legalább dióhéjban, de mindenesetre mindenki által megérthető népies színvonalon közöljék, általánosítsák a tudást.
Ez a gondolat vezetett engem is akkor, amikor itt közölt előadásomat megírtam. Végtelen örömömre szolgál, ha mindenki megértett, és ha ilyenformán elértem célomat.
Kedves kötelességemnek teszek eleget, amikor ezen a helyen nagyon megköszönöm Bartha István m. kir. kormányfőtanácsos, Förster Rezső székesfővárosi fővegyész és dr. Szathmáry László igazgató uraknak áldozatos közreműködését. Az ő áldozatkészségük, az ő fáradozásuk nélkül hiábavaló lett volna minden igyekezetem, mert a pusztában kiáltó szó maradt volna az én szavam.
Budapesten, 1942 május hó.
Dr. Marikovszky György. Vissza

Dr. Marikovszky György

Dr. Marikovszky György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Marikovszky György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv