820.004

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Parapszichológia - Telepátia és tisztánlátás

A tér és idő korlátait átlépő jelenségek

Szerző
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: Titkos tanok
Kötetszám: 5
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 12 cm
ISBN: 963-7940-54-5

Fülszöveg

Hogyan lehetséges az, hogy egyes emberek képesek felfogni információkat, amelyek nem hanghullámok, nem fénysugarak, nem más energiák útján jutnak el hozzájuk? A parapszichológia megerősíti, hogy az anyagi világon kívül létezik egy másik, magasabb rendű és különb világ, amelynek megismerését az emberben szunnyadó képesség, az érzékeken kívüli észlelés - azaz az ESP - teszi lehetővé.
Ebben a lebilincselő könyvben a nemzetközi hírű parapszichológus, Ryzl professzor ismerteti a mai ESP-kutatás csodálatos eredményeit és mindazokat az izgalmas következtetéseket, amelyeket a tudomány ezekből levon - egészen a halál utáni élet minden embert megrendítő kérdéséig. Megtudhatjuk, mi valójában az ESP, és miként lehet kifejleszteni. A szerző számos példán keresztül bemutatja a csak trükkön vagy csaláson alapuló látszatjelenségeket is, s nyomatékosan elutasít minden kritikátlan feltevést vagy szenzációhajhászásra irányuló törekvést.
E kötet lehetőséget kínál az olvasónak arra, hogy elfogulatlan... Tovább

Tartalom

Előszó7
Velünk élő mítoszok11
Önkéntelen mozgások és a személyiség változásai27
A hipnózis jelensége39
Érzékszerveken kívüli észlelés53
Élet a halál után117

Dr. Milan Ryzl

Dr. Milan Ryzl műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Milan Ryzl könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem