1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kézikönyv - Módszertani útmutató a cigányvezetőknek, választott funkcionáriusok és aktivisták részére

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
"Bevezető
Szövetségünk e kis kézikönyvet a célból írta meg, mert az elnökségünk és a választmányi tagjaink, valamint aktivistáink és a tagszervezet vezetőségei a hétköznapi... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
"Bevezető
Szövetségünk e kis kézikönyvet a célból írta meg, mert az elnökségünk és a választmányi tagjaink, valamint aktivistáink és a tagszervezet vezetőségei a hétköznapi munkájuk során naponta találkoznak ezekkel az alapvető követelményekkel.
Ma, amikor a társadalmunk rendszerváltási folyamatok és új módszerek kialakításával van elfoglalva, minden társadalmi rétegnek megvannak a maga kötelezettségei és követelményei. A társadalmi rendszerváltáshoz való igazodás, vagyis a többség által megfogalmazott társadalmi formulához. De felelősséggel és követelményekkel kell megtennünk. A társadalom által megfogalmazott plurális (sokszínű) cselekvési és gyakorlati feladatrendszerek megoldásához. A cigányság ,amely több évszázadon keresztül általában második sorban helyezkedett el, vagyis másodlagos állampolgár volt, ezért nem élvezhette, nem volt neki joga gyakorolnia az emberi méltósággal járó egyenlőséget.
Ma, amikor 1990. április 8-án a képviselő választások befejezésével valóban megtörtént Magyarországon a politikai szinten a rendszerváltás. A cigányság látszólagos és tevőleges lehetőséget kapott a többi kisebbségekkel együtt a társadalomtól. A történelem, hogy a cigányságnak, akik az Ázsiai-Indiai földjéből szakadt, még nem érte el azt a méltóságot Európában, hogy emberként tudjon cselekedni." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv