kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Mezőgazdasági Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 60 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-231-090-x |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. |
| A patisszon élelmiszer-gazdasági jelentősége | 7 |
| A patisszon származása és elterjedése | 9 |
| A patisszon biológiai és általános jellemzői | 10 |
| Növénytani leírása | 10 |
| Fajták | 11 |
| Beltartalmi értéke | 15 |
| Termesztési értéke | 15 |
| Piaci értéke | 16 |
| Biológiai értéke | 17 |
| A patisszon szaporításának technológiája | 20 |
| Helybevetése | 24 |
| Palántanevelése | 28 |
| Kiültetése | 31 |
| A patisszon termesztéstechnológiája | 33 |
| Területkiválasztás | 33 |
| Talajművelés | 34 |
| Tápanyagellátás | 35 |
| Öntözés | 35 |
| Növényvédelem | 37 |
| Gyümölcsszedés | 38 |
| A patisszon felhasználása | 40 |
| Friss felhasználás | 41 |
| Konzerválás | 45 |
| Gyorsfagyasztás | 47 |
| Ajánlás | 48 |
| A patisszon magtermesztése | 49 |
| Fajtaleírás | 51 |
| Szelektálás | 53 |
| Betakarítás | 53 |
| Feldolgozás | 55 |
| Felhasznált és ajánlott irodalom | 59 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.