1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A gyermek és iskolai labdarúgás szakmai programja 1994

Szerkesztő

Kiadó: Művelődési és Közoktatási Minisztérium
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 111 oldal
Sorozatcím: A gyermek és iskolai labdarúgás szakmai programja
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér képekkel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből: "Befektetés a jövőért
1994. április 8-án szerdán délelőtt amolyan kötetlen beszélgetésre invitáltam néhány labdarúgó szakembert. A téma a labdarúgás utánpótlása, pontosabban... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből: "Befektetés a jövőért
1994. április 8-án szerdán délelőtt amolyan kötetlen beszélgetésre invitáltam néhány labdarúgó szakembert. A téma a labdarúgás utánpótlása, pontosabban az iskolai labdarúgás fejlesztése, amely alapja lehet a sportág magyarországi felemelkedésének. A teljesség igénye nélkül csak néhány szaktekintély nevét említem a válogatás egyetlen oka a helyszűke, semmi más. Tehát ott volt a megbeszélésen dr. Mezey György, Garami József, Pillér Sándor, dr. Szepesi György, Ubrankovics Mihály. Képviseltette magát az MLSZ és az OTSH is Berzi Sándor valamint Jakaházy László személyében. Ott volt dr. Szilágyi György, aki az UEFA ifjúsági bizottságának alelnöke, Juhász Péter a PUMA igazgatója. Akkor arról beszéltem, hogy a minisztérium rendkívül nagy fontosságot tulajdonít a legnépszerűbb sportág, a labdarúgás utánpótlás helyzetének. Elmondtam, elsősorban az iskolai labdarúgás fejlesztése az, amely meghozhatja a sportág felemelkedését. Javasoltam, hogy az MKM és az MLSZ együttműködési megállapodásban rögzítse a gyermek és iskolai labdarúgás szervezeti, versenyeztetési feltételeit elősegítő feladatokat. A minisztérium - szakítva az eddigi gyakorlattal - jól átgondolt tervezetet adott a jelenlévőknek, amelyben pontokba szedve vázolta, melyek lehetnek azok a lépések, amelyek után az elképzelések nemcsak elképzelések maradnak. Ezt a tervezetet amolyan vitaanyagnak szántam, felkérve a jelenlévőket, hogy véleményezzék és egészítsék ki bármivel, amit még fontosnak gondolnak. A program részletes kidolgozása 5 munkacsoportban - dr. Németh Csaba irányításával - elkezdődött, és az 1994/95-ös tanév kezdetére elkészült a gyermek és iskolai labdarúgás fejlesztésének szakmai programja és az országos iskolai labdarúgó bajnokság versenykiírása. A tanévkezdésre aláírásra kerül az MKM és az MLSZ együttműködési megállapodása, amely jó keretet biztosít a gyermek és iskolai labdarúgás fejlődésének. A komoly munka most kezdődik.Bízom benne, hogy egyre többen lesznek azok, akik részt vállalnak belőle. Budapest, 1994. augusztus 15.
Gábor József
helyettes államtitkár" Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv