| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött keménykötés |
| Oldalszám: | 92 oldal |
| Sorozatcím: | Kereskedelmi Szakkönyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Bevezetés | 3 |
| Nélkülözhetetlen bakteriológiai ismeretek | 5 |
| Étel- és egészségkárosító mikroorganizmusok | 12 |
| A bakteriológiai tisztaság általános követelményei | 15 |
| Az élelmiszerek kezelésének egészségvédelmi követelményei | 31 |
| A bolt helyiségének beosztása és tisztántartása | 45 |
| Az élelmiszerek tárolásának, csomagolásának és szállításának egészségvédelmi követelései | 63 |
| Egészségvédelmi követelmények az eladásnál | 67 |
| Egészségügyi rendeletek | 70 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.