1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tesztbank

Kézirat

Szerkesztő

Kiadó: Egészségügyi Szakdolgozók Központi Továbbképző Intézete
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 383 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kézirat. Mellékelt megoldólappal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a könyv, amit az Olvasó a kezében tart, hazánkban az első kísérlet arra, hogy összegyűjtse a középfokú egészségügyi szakoktatásban alkalmazott feladatlapok kérdéseit.
Az elmúlt évtizedben... Tovább

Előszó

Ez a könyv, amit az Olvasó a kezében tart, hazánkban az első kísérlet arra, hogy összegyűjtse a középfokú egészségügyi szakoktatásban alkalmazott feladatlapok kérdéseit.
Az elmúlt évtizedben nálunk is elterjedt az ellenőrzésnek ez a sajátos formája. A módszert sokan vitatják, magunk sem tartjuk a legalkalmasabbnak, előnyei miatt azonban gyakran alkalmaztuk és a szóbeli és gyakorlati vizsgáztatás mellett az értékelés egyik lehetőségeként a jövőben is ajánljuk használatát.
A tesztbank közreadásával célunk az, hogy segítségével az oktatók könnyebben tudjanak összeállítani feladatlapot, a hallgatók pedig a könyv segítségével gyakorolhassák a feladatlapok megoldását; módjuk legyen megszokni ezt a sajátos módszert, amelynek segítségével esetenként a tanult anyag mélyebb megértésére is lehetőség nyílik.
A tesztbank több, mint négyezer ellenőrzött kérdést tartalmaz. A válogatásba azok a kérdések kerültek, amelyeket az elmúlt évek során kipróbáltunk, a feladatok egyértelműen oldhatók meg, az adott válaszok értékelése egységes lehet.
A gondos válogatás és szerkesztés ellenére a könyv tartalmazhat vitatható kérdéseket, nem egyértelmű megoldásokat. Azt reméljük, hogy a felhasználók észrevételei alapján a hibákat ki lehet javítani és a későbbi kiadásokban az anyagot még új kérdésekkel bővíthetjük.
A kérdések szakmai csoportosításánál a könyvtári decimális rendet vettük alapul annak érdekében, hogy a felhasználó könnyebben eligazodjék. Természetesen számos kérdéscsoportot önkényesen soroltunk egyik vagy másik fejezetbe, tudjuk, hogy egy-egy kérdés más osztályba is sorolható lenne.
A kérdések előtt lévő sorszám az azonosításhoz szükséges. Nem mindenütt folyamatos a számozás, ez az olvasót nem fogja zavarni.
A tesztbank 5 kérdéstípust tartalmaz (egyszerű választásos, többszörös választásos, hibakereső, asszociációs, összefüggés-elemzéses). Szakonként, illetve tantárgyanként válogattuk, emiatt a „kisebb szakok" vagy a kisebb óraszámban tanított tantárgyaknál kevés, másutt több kérdés készült. Az oktatók új kérdések segítségével kiegészíthetik a választékot.
Az egyszerű választásos kérdések csoportjában egy kérdés és négy válasz található. A válaszok közül mindig csak egy helyes, a helyes választ be kell karikázni, a könyv mellékletében szereplő megoldókulccsal összehasonlítva lehet értékelni. A többszörös választásos feladatoknál a feltüntetett 4 válasz közül több helyes választ lehet kiválasztani. A válaszokat számmal jelöljük, a megfelelő válasz kombinációkat pedig betűkkel. 5 lehetséges kombinációval találkozhatunk:
A) 1,2,3 válasz helyes
B) 1,3 válasz helyes
C) 2, 4 válasz helyes
D) csak a 4. válasz helyes
E) mind a 4 válasz helyes
A helyes válasz(ok) számát kell bekarikázni, a válasz kombinációnak megfelelő fenti betűjelet a feladatlapon a kérdés után kell beírni. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tesztbank

Szép állapotú példány.

Mellékelt megoldólap nélküli példány.

Állapot:
5.480 ,-Ft
27 pont kapható
Kosárba
konyv